Nieuwste Samsung GSM

Home > Samsung GSM > Nieuwste Samsung GSM

Nieuwste Samsung GSM

We krijgen regelmatig de vraag wat nou de nieuwste Samsung GSM is. Feit is, dat we continu aan meerdere nieuwe modellen werken en dat er ook vaak meerdere nieuwe modellen tegelijk uitkomen. Heb jij al zin in een nieuwe Samsung GSM?

De nieuwste Samsung smartphones: Galaxy S8, Galaxy S8+ en de Galaxy Note8

Wil je het nieuwste van het nieuwste? Dan kun je terecht bij de allernieuwste high-end smartphones die we nu in ons assortiment hebben. Dat zijn de Samsung Galaxy S8 , Samsung Galaxy S8+ en de Samsung Galaxy Note8 .

Het design van de Samsung Galaxy S8 is veranderd. We hebben het scherm bij deze nieuwe generatie nóg groter gemaakt, terwijl de GSM nog steeds in je hand past. Het Infinity Display is een fantastisch scherm dat je oneindig veel entertainment biedt. Alles wat je ziet is jouw favoriete content. Maar ook aan de binnenkant zijn onze nieuwste vlaggenschepen helemaal vernieuwd. Elk onderdeeltje - hoe klein ook - wat beter kon, hebben we beter gemaakt.

Met de Samsung camera van 12 Megapixel en de 8 Megapixel-frontcamera maak je nog betere foto's. Sneller en bij moeilijke lichtomstandigheden. Vanaf nu mis je geen moment in je leven.

De beveiliging is ook verder verbeterd. Al jouw documenten, apps, foto's en alles wat op je

Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8+ staat is for your eyes only. Deze slimme apparaten scannen je irissen of herkennen je aan je gezicht. Jouw nieuwste smartphone voelt nóg meer als jouw persoonlijke assistent.

Over persoonlijke assistenten gesproken: ken je Samsung Bixby al? Bixby is je persoonlijke assistent geeft je overzicht en beantwoordt al je vragen. Bixby begrijpt wat je wilt, of je nu praat, typt of op het touchscreen tikt. Soms hoef je niet eens iets te vragen; je laat Bixby gewoon zien wat je wilt door je camera-app te openen.

Natuurlijk helpen de nieuwe Samsung Galaxy-smartphones je ook perfect met het bereiken van je sportieve doelen. Of om je virtual reality te laten ervaren zoals dat bedoeld is.

Grote kans dat ook jij je laat verleiden door deze geweldige nieuwe Samsungs-smartphones.

Meer weten? Bekijk alle features van de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ hier.

Galaxy A serie 2017

In 2017 is de nieuwe Galaxy A serie van Samsung uitgekomen. De serie bestaat uit twee verschillende toestellen. De Galaxy A3 en de Galaxy A5.

Galaxy A3

Minimalistische vormgeving voor maximaal plezier. Dat is de nieuwe Galaxy A3 . Het duurzame 3D Glass aan de achterkant en het optimale 4.7" display vormen één naadloos design. De 13 megapixel achtercamera legt alles precies zo vast als het bedoeld is. De 8 megapixel frontcamera zorgt ervoor dat je selfies nog beter overkomen. En je kunt veel selfies maken, de batterij gaat lang mee en is sneller opgeladen. Met deze GSM ben je beschermd voor het onverwachte. Het toestel is IP68-gecertificeerd, waardoor water en stof je GSM niet binnen kunnen dringen.

Galaxy A5

De nieuwe Galaxy A5 is elegant in haar puurste vorm. Net als de A3 heeft bestaat de achterkant uit 3D Glass. Het 5.2" scherm is opvallend door het naadloze design. Met de krachtige 16 megapixel frontcamera en het heldere display (die ook als flitser te gebruiken is) krijgen je selfies ook onder donkere omstandigheden meer scherpte en contrast. Ook de Galaxy A5 is IP68-gecertificeerd. Het toestel kan maximaal 30 minuten tot 1,5 meter in het water worden ondergedompeld.

Galaxy S7 en Galaxy S7 edge

De Samsung GSM's die voor de nieuwste S serie zijn uitgekomen zijn natuurlijk de Galaxy S7, en de S7 edge . Deze spatwaterdichte GSM's zijn maken scherpere foto's, hebben betere features, en een mooier design dan onze Galaxy S6 , Galaxy S6 edge en Galaxy S6 edge+ .

Deze smartphones zijn echte krachtpatsers met heldere en scherpe beelden in een prachtig uiterlijk.

De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge modellen worden aangedreven door een krachtige octa-core processor met 4 GB RAM. Met de 12MP Dual Pixel camera en microSD kaart ondersteuning namen de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge voor een grote stap voorwaarts op het gebied van smartphones.

Beide modellen zijn water- en stofdicht en daarnaast ook nog stootbestendig. Ze zijn slank, chic en liggen lekker in de hand.

De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn de eerste smartphones ter wereld die gebruik maken van een 12 megapixel Dual Pixel camera. Dit houdt in dat hij sneller kan focussen op voorwerpen dan welke andere smartphone dan ook. Met een diafragma van f/1.7 is dit een goede smartphone om foto's te maken in het donker. Naast een krachtige camera, hebben de Galaxy S7 en de S7 edge ook een Quad HD-resolutie van 1440p, zodat alle foto's schitterend je scherm versieren. Het scherm van de Galaxy S7 is 5.1 inch, terwijl de Galaxy S7 edge een scherm van 5.5 inch heeft. Alle gemaakte foto's en video's kun je makkelijk opslaan, dankzij 32GB intern geheugen. Dit geheugen is met een extra 200GB uit te breiden door een microSD kaart in te voeren.

De Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge zijn erg snel. Deze beschikken namelijk over de Exynos 8890 chipset , waardoor je met nóg meer snelheid van al jouw films, apps en games kunt genieten. Ook kom je niet snel zonder juice te zitten dankzij de grotere batterijen van de modellen. De Galaxy S7 heeft een batterij van 3,000 mAh (18% groter dan de Galaxy S6), en de Galaxy S7 edge een batterij van 3,600 mAh (41% groter dan de Galaxy S6) En mocht je nieuwste Samsung-GSM wel aan de lader moeten, dan duurt dat slechts 130 minuten voor de S7, en 150 minuten voor de S7 edge.

Welke nieuwste Samsung kies jij?

Als je de andere laatst verschenen modellen wilt zien, dan kun je in de Samsung webshop sorteren op de nieuwste GSM's. De laatste modellen verschijnen dan bovenaan in beeld.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

INTERESSANT VOOR JOU

Samsung smartphone GSM terras lunch

Nieuwste smartphones