Samsung S Health

Home > Samsung GSM > Samsung S Health

Samsung S Health

Samsung S Health is een Android-app die je helpt om je persoonlijke fitnessdoelen te behalen. Met de S Health app is het een stuk makkelijker én leuker om fit te worden of te blijven. Ga jij de uitdaging aan?

Zie de S Health als je persoonlijke fitnesscoach op je Samsung smartphone of wearables . Geduldig en bemoedigend helpt hij je elke dag op weg om je doelen te behalen en mijlpalen te bereiken. Of je nu de eerste stappen zet op fitnessgebied of al topfit bent.

De app schotelt je intuïtieve grafieken en nuttige tips voor. Hij daagt je niet alleen uit om actiever te zijn, hij laat je ook zien hoe je genoeg rust krijgt en hoe je gezonder kunt eten. Ga je elke avond laat naar bed? De app kan je erop wijzer dat een uurtje meer rust handig is. Of dat je bijvoorbeeld een extra glas water in de ochtend moet nemen.

Alles wat je wilt laten meten, kun je tracken met deze app en de ingebouwde sensors in je smartphone of je bijpassende wearables.

Je persoonlijke fitnessprogramma

Je begint met het invoeren van een aantal gegevens over je lichaam, de beweging die je hebt en de voeding die je neemt. Deze gegevens helpen je om een persoonlijk programma op maat te maken.

Samsung S Health interface

Daarna begint het! De stappenteller houdt bij hoeveel stappen je zet en of je leefstijl actief genoeg is. De bewegingsmeter geeft de duur van de activiteit aan en hoeveel calorieën je verbrandt. De voedingsmeter maakt inzichtelijk hoeveel calorieën je mag eten en hoeveel je er al op hebt.

Ga je hardlopen? Samsung S Health helpt je op weg met een goed programma tot het afleggen van die eerste vijf kilometer. Zelfs de tijd die je lui liggend in de zon doorbrengt of de kopjes koffie die je drinkt, kun je meten.

De nieuwste versie van S Health heeft een frisse vormgeving met verbeterde graphics. Ook kun je nu competities aangaan met je vrienden en elkaar uitdagen of aanmoedigen. Zo wordt fit worden en blijven nóg leuker.

Download S Health gratis!

Je kunt de Samsung S Health-app gratis downloaden uit de Google Play Store , óók voor andere Android-toestellen dan alleen Samsung. En wil je meer weten over deze nieuwe manier van fit worden? Op ons blog hebben wij meer informatie over deze app die helpt bij een gezonder leven .