Koelkast kopen

Home > Samsung Koelkast > Koelkast kopen

Koelkast kopen

Een koelkast kopen doe je niet dagelijks. Daarom bereid je je goed voor als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast. In dit artikel helpen we je op weg met een paar tips die je goed kunt gebruiken als je een nieuwe koelkast nodig hebt.

Elke Samsung koelkast biedt je veel opbergruimte, flexibiliteit en superieure koeltechnologie. Maar er zijn natuurlijk veel verschillen tussen de diverse modellen. Het begint bij de grove indeling in vier categorieën: Side by Side koelkasten, Koel-vriescombinaties, 1-Deurs Koelkasten of Vrieskasten en French Door koelkasten.

Side by Side of French Door?

Side by Side koelkasten zijn zogenoemde Amerikaanse koelkasten met twee deuren. Er is een koelgedeelte en een vriesgedeelte en alle ruimte is handig in schappen ingedeeld, zodat je overal gemakkelijk bij kunt. Bekijk hier een van onze Side by Side koelkasten .

French Door koelkasten zijn ook Amerikaanse koelkasten, maar deze hebben naast een Side by Side gedeelte aan de bovenkant, een apart groot vriesvak aan de onderkant. Dat biedt ruimte om grotere levensmiddelen in te vriezen. Welk model het beste bij jou past, hangt af van het koelkastgebruik in jouw gezin. Bekijk hier een van onze French Door koelkasten .

Koel-Vries Combinaties

Je nieuwe koelkast hoeft natuurlijk niet altijd een Amerikaanse koelkast te zijn. Soms wil je gewoon een handige en compacte Koel-Vries Combinatie. Bij Samsung hebben we er heel wat, in verschillende samenstellingen qua koelgedeelte en vriesgedeelte. Dankzij de Twin Cooling Plus-technologie worden de koelkast en het vriesgedeelte apart gekoeld. Twee onafhankelijk werkende systemen zorgen voor optimale koeling en luchtvochtigheid. Bijkomende voordelen zijn dat je voedsel langer vers blijft en dat geurtjes niet vermengen. De indeling van je Koel/Vries Combinatie kun je vaak zo samenstellen dat deze perfect bij je gezin past.

1-Deurs Koelkasten en 1-Deurs Vrieskasten

Soms heb je geen combinatie van koelen en vriezen nodig, maar alleen een (extra) koelkast. Of juist een vrieskast. Bij Samsung hebben we dan ook een groot assortiment van vriezers en koelkasten met één deur. Deze koelkasten en vriezers zijn stuk voor stuk erg energiezuinig en uitgerust met Digital Inverter Technologie. Reken op handige lades en schappen die het makkelijk maken om je levensmiddelen in te delen en op de juiste manier te koelen of in te vriezen.

Koelkast kopen: lees je in

Naast de bovenstaande ruwe indeling van categorieën, zijn er natuurlijk nog veel meer zaken waar je op moet letten als je een koelkast gaat kopen. Een koelkast kopen begint dan ook bij je goed inlezen. Neem een kijkje op de website van Samsung en ontdek de verschillende handige functies en snufjes op de Samsung koelkasten.