Wat is Slim Fry? Samsung combi microgolfovens komen nu uitgerust met de functies heteluchtoven, grill, microgolfovens en frituur. Frituur? Ja, frituren zonder frituurpan en met maar een theelepeltje olie!

Slim Fry is een speciale technologie van Samsung die we in onze nieuwste combi microgolfovens hebben toegepast. Een functie waar we bijzonder trots op zijn!

Slim Fry: frituren met je microgolfoven

Door de combinatie van een grill en de circulatie van warme lucht wordt je maaltijd krokant van binnen en van buiten. Ideaal dus voor frietjes, kroketten en andere lekkernijen. Zonder dat je je al te druk hoeft te maken. Want je doet niet meer dan één theelepeltje olie op de bakplaat en je frituurt al je snacks en gerechten met zo min mogelijk vet. Het lekkere van frituren, maar dan zonder de nadelen van frituren.

Voor een optimale bereiding van jouw favoriete snacks en gerechten kies je uit tien voorgeprogrammeerde frituurprogramma's.

Hittesensor

Naast gefrituurd voedsel maak je met een combi microgolfoven ook de lekkerste appeltaarten, vers deeg en verse yoghurt en bereid je heerlijk mals vlees. De microgolfovens maken het allemaal heel makkelijk voor je. Mede dankzij de slimme hittesensor, die elke seconde voor je checkt of het gerecht al gaar is. En deze sensor werkt ook bij het ontdooien of het opwarmen van gerechten.

Door de keramische binnenwanden blijft de microgolfoven veel makkelijker hygiënisch. Bovendien is het door het gladde oppervlak makkelijker schoon te houden.

Dit is Slim Fry

Kort gezegd: wat is Slim Fry? Slim Fry is dé nieuwe manier van koken met je microgolfoven. Geen 3-in-1 maar een 4-in-1 microgolfoven. Een echte alleskunner, die je laat genieten van gefrituurde gerechten. Veel meer dan een nieuwe Samsung combi microgolfoven heb je dus niet nodig om een echte keukenprins of keukenprinses te worden.

Bekijk hier ons hele assortiment aan microgolfovens.