Quantum Dot Monitor

Home > Samsung Monitor > Quantum Dot Monitor

Quantum Dot Monitor

Eerder schreven we al een artikel over Quantum Dot TV en waarom dat televisie voor échte fijnproevers is. In dit artikel hebben we het over de Quantum Dot Monitor en waarom jij er waarschijnlijk ook een wilt.

Wat is quantum dot?

Quantum dot is de opvolger trap van UHD (Ultra High Definition) en wij noemen het dan ook QLED. Bij Quantum Dot-schermen ligt een laag nanokristallen over het scherm, die helder opkleuren onder invloed van het licht. Het gevolg is een veel hoger kleurbereik en daarmee een nog intensere kijkervaring. Deze kijkervaring kun je nu ook op jouw monitor bereiken.

Betere kleuren, helderder scherm

Niet alleen de kleuren zijn intenser, ook het scherm is helderder met Quantum Dot. Wel 2,5 keer. Met een Quantum Dot-scherm van Samsung heb je dus nooit meer last van een beeld dat je overdag niet goed kunt zien.

Full HD is al goed, QLED is beter. QLED zorgt ervoor dat je beeld vier keer zo scherp is ten opzicht van Full HD. Superscherp, superhelder en met superintense kleuren, dat is Quantum Dot in een notendop. Samsung heeft een uitgebreid aanbod aan monitoren met Quantum Dot beeldkwaliteit. Zo hebben we monitoren gericht op Business of Gaming.

Waarom een Quantum Dot monitor?

Waarom zou je alleen van Quantum Dot op je tv mogen genieten? Speciaal voor veeleisende monitorgebruikers introduceren we de Quantum Dot-technologie op een Curved Monitor. De Samsung Quantum Dot Gaming Monitor is een apparaat waar elke (semi-)professionele gamer z'n vinger bij aflikt. Het gebogen scherm zorgt sowieso al voor een game-ervaring waar je helemaal in meegezogen wordt. De quantum dot-technologie doet daar nog een flinke schep bovenop. Je ziet de actie veel intenser en helderder. Wedden dat jij de match gaat winnen?

Gamen met de Samsung Quantum Dot Monitor

Met de FHD Curved Monitor van Samsung heb je van alles het beste. Een supersnelle responstijd van slechts 1 ms en een verversingsfrequentie van 144 Hz. Dat betekent extreem soepele gameplay zonder een spoor van bewegingsonscherpte. Dat komt perfect tot z'n recht in snelle games als racers en first person shooters.

Extra gaming-gadgets

Dankzij Quantum Dot hoef je niet in het donker te zitten voor een intense game-ervaring. Het beeld is helder als kristal en de kleuren spatten van het scherm. Daarnaast bieden we je ook nog een aantal vooringestelde Game-modi, die perfect aansluiten op het genre dat je speelt.

En wat dacht je van Arena Lighting? Uit de onderkant van je monitor straalt een dynamische lichtshow, die synchroon loopt met het geluid!
Dankzij de ergonomische arm kun je het scherm precies zo richten als jij wilt. Dit kan het verschil maken in een online krachtmeting tegen de sterkste tegenstanders.
Het spreekt voor zich: met een Samsung Quantum Dot Monitor krijgt gamen een heel nieuwe dimensie. Je moet het ervaren om het te geloven. Bekijk hier het volledige aanbod van Samsung monitoren met Quantum Dot beeldkwaliteit.

INTERESSANT VOOR JOU

Quantum Dot TV curved screen

Quantum dot tv

Curved monitor

Curved Monitor