Samsung TV ophangen

Home > Samsung Televisie > Samsung TV ophangen

Samsung Televisie TV

Je nieuwe Samsung TV staat mooi op iedere plek in je woonkamer. Of in welke andere kamer dan ook. Maar soms wil je je TV gewoon strak aan de muur hangen. Of wil je de kijkhoek van je TV kunnen veranderen. We hebben bij Samsung een aantal innovatieve ophangsystemen die aan deze wensen tegemoetkomen.

TV ophangen aan de muur

Dus jij wilt je TV ophangen aan de muur? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je precieze wensen. Sommige mensen vinden het mooi als hun platte TV strak tegen de muur hangt. Anderen willen graag de kijkhoek van hun TV kunnen veranderen, bijvoorbeeld op de slaapkamer. Voor elke ophangwens hebben we een geschikte oplossing. Eerder vertelden we je ook al over de ideale kijkafstand van je TV.

Multi-inzetbaar

Geen persoon is hetzelfde en dat geldt net zo goed voor TV's! Gelukkig biedt Samsung de optie om bijna elke TV op te hangen met de WMN650M- muurbeugel. Deze muurbeugel is geschikt om alle Samsung TV's met beeldformaat van 40 inch tot 65 inch aan de muur te hangen. De WMN650M is eenvoudig, snel en veilig zelf te installeren met de duidelijke handleiding zodat je nog sneller kan gaan genieten van jouw nieuwe Samsung TV.

Samsung No Gap Wall Mount muurbeugel

Je hebt muurbeugels en je hebt muurbeugels. De Samsung No Gap Wall Mount valt in die laatste categorie. Met deze unieke muurbeugel hang je jouw Samsung-TV snel en superstrak op aan de muur. Zonder lelijke tussenruimte. Na het ophangen kun je de stand van je TV nog tot 6° corrigeren voor de perfecte positie aan de muur.

Wil je nog meer controle over de kijkhoek op je TV? Kantel de No Gap Wall Mount dan voor de montage van je Samsung TV. Dan kun je na het ophangen aan de muur de hoek van je TV bepalen. Je bepaalt eigenhandig hoe het perfect is, zonder dat je een vakman in hoeft te schakelen. Jouw Samsung TV ophangen kun je helemaal zelf.

Samsung WMN-M12EA No Gap Wall-Mount muurbeugel

Hang je Samsung QLED TV op in de positie die jij wilt met de nieuwe SamsungWMN-M12EA voor TV's tot 65 inch. Aanpassen naar de makkelijkste kijkhoek is heel eenvoudig. Maar ook voor de installatie is geen vakman nodig, Je hangt je tv nu heel simpel zelf op. Niets staat meer in de weg tussen jou en je favoriete TV-programma!

Samsung WMN-M22EA No Gap Wall Mount muurbeugel

Met de Samsung WMN-M22EA muurbeugel hang je jouw QLED TV strak tegen de muur aan. Deze muurbeugel hang je op hoe je maar wilt. Strak tegen de muur, of toch iets gekanteld? Het is geen probleem voor de WMN-M22EA. Je kiest helemaal zelf hoe jouw TV aan de muur hangt. De No-Gap muurbeugel is geschikt voor schermen van 75 inch en makkelijk zelf op te hangen met behulp van de bijgeleverde Quick Guide.

QLED Curved TV ophangen

Jouw QLED Curved TV leent zich er perfect voor om met de standaard op een tv-meubel te plaatsen. Maar wist je dat je jouw QLED Curved TV ook kunt ophangen? Boven de open haard, boven je tv-meubel of in de slaapkamer aan de muur.

De WMN-M12EA is een perfecte beugel om QLED Curved TV's snel en stevig op te hangen. Met deze slimme muurbeugel is er nauwelijks ruimte tussen je tv en de muur. Behalve dan aan de zijkanten, want het scherm loopt uiteraard gekromd naar binnen.

Let er op dat je het mooiste beeld hebt als je recht voor je Curved-scherm zit. De positie van je Curved TV aan de muur is dis belangrijk. Hang je Curved TV aan de muur en geniet dankzij de kantelbare muurbeugel van een perfect beeld vanuit elke hoek.

INTERESSANT VOOR JOU

Samsung Smart Hub Tizen

Nieuwste Samsung TV

Samsung QLED TV woonkamer ramen

TV maten