Samsung TV ophangen

Home > Samsung Televisie > Samsung TV ophangen

Samsung Televisie TV

Je nieuwe Samsung TV staat mooi op iedere plek in je woonkamer. Of in welke andere kamer dan ook. Maar soms wil je je TV gewoon strak aan de muur hangen. Of wil je de kijkhoek van je TV kunnen veranderen. We hebben bij Samsung een aantal innovatieve ophangsystemen die aan deze wensen tegemoetkomen.

TV ophangen aan de muur

Dus jij wilt je TV ophangen aan de muur? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je precieze wensen. Sommige mensen vinden het mooi als hun platte TV strak tegen de muur hangt. Anderen willen graag de kijkhoek van hun TV kunnen veranderen, bijvoorbeeld op de slaapkamer. Voor elke ophangwens hebben we een geschikte oplossing. Eerder vertelden we je ook al over de ideale kijkafstand van je TV.

TV-beugel Samsung

We hebben voor elke Samsung-TV een geschikte muurbeugel. Hieronder sommen we een paar veel verkochte modellen voor je op.

Samsung WMN5870X muurbeugel

Hang je Samsung-TV op in de positie die jij wilt met de nieuwe Samsung WMN5870X voor TV's tot 85 inch. Aanpassen naar de makkelijkste kijkhoek is heel eenvoudig. Door de soepele scharnieren kun je jouw TV omhoog en omlaag en naar links en naar rechts bewegen. Maar je kunt 'm ook naar je toe halen en verder van je weg bewegen. Niets staat meer in de weg tussen jou en je favoriete TV-programma!

Samsung WMN4277SJ muurbeugel

Met de Samsung WMN4277SJ muurbeugel voor jouw smart-TV geniet je overal van TV in de best mogelijke kijkhoek. Deze muurbeugel hang je op waar je maar wilt. Hij is geschikt voor schermen tot 75 inch. Vervolgens kun je de scharnieren van de TV-wandbeugel heel soepel in alle richtingen bewegen. Naar voren, naar achteren, links, rechts en omhoog en omlaag. Je kiest helemaal zelf hoe jouw TV aan de muur hangt.

Samsung WMN3000BX muurbeugel

De Samsung WMN3000BX is een innovatieve en superslanke ophangsysteem en is speciaal voor jouw Samsung-TV gemaakt. Het doet denken aan het systeem waarmee je ook schilderijen ophangt. En het werkt net zo makkelijk: één persoon kan de montage doen. Je TV hangt met 20 mm afstand dicht tegen jouw stenen of houten wand. Omdat er maar 2 schroeven worden gebruikt, houd je je muur netjes. Met dit systeem blijft je TV jarenlang stevig aan de muur hangen.

Samsung No Gap Wall Mount muurbeugel

Je hebt muurbeugels en je hebt muurbeugels. De Samsung No Gap Wall Mount valt in die laatste categorie. Met deze unieke muurbeugel hang je jouw Samsung-TV snel en superstrak op aan de muur. Zonder lelijke tussenruimte. Na het ophangen kun je de stand van je TV nog tot 6° corrigeren voor de perfecte positie aan de muur.
Wil je nog meer controle over de kijkhoek op je TV? Kantel de No Gap Wall Mount dan voor de montage van je Samsung-TV. Dan kun je na het ophangen aan de muur de hoek van je TV bepalen. Je bepaalt eigenhandig hoe het perfect is, zonder dat je een vakman in hoeft te schakelen. Jouw Samsung-TV ophangen kun je helemaal zelf.

INTERESSANT VOOR JOU

Samsung Smart Hub Tizen

Nieuwste Samsung TV

Samsung QLED TV woonkamer ramen

TV maten