Ken je de Smart View App van Samsung al? Het is een van die handige Samsung TV Apps. Met Samsung Smart View kun je genieten van de multimedia-content van je smartphone, tablet of pc op je Samsung smart-TV én gebruik je je mobiele apparaat als afstandsbediening.

Wat is de Samsung Smart View App?

De app biedt dezelfde gebruiksvriendelijke interface als je smart-TV van Samsung. Je kunt eenvoudig je eigen foto's, video's of muziek afspelen. Daarnaast tovert de app jouw smartphone of tablet om in een afstandsbediening voor jouw TV. Ligt die afstandsbediening weer eens buiten bereik in het TV-meubel of ergens tussen de bank? Geen nood, met de Smart View App heb je jouw persoonlijke afstandsbediening voor je Samsung-TV altijd bij de hand!

Bestanden afspelen

Vakantiefoto's of -filmpjes bekijken? Dat gaat vanaf nu heel soepel met de Smart View App. Koppel je mobiele telefoon of tablet met je Samsung smart-TV en kies wat je af wilt spelen. De content op je mobiele apparaat wordt direct op het grote scherm getoond. Zelfs jouw favoriete muziek speel je zo heel eenvoudig in de woonkamer af.

Bestanden afspelen vanaf je pc of laptop is ook kinderspel met deze app. Voeg eenvoudigweg bestanden en mappen vanaf je pc toe aan Smart View en speel alles in je persoonlijke lijst soepel af op je TV. Voor alle functies geldt dat zowel je TV als je mobiele apparaat met hetzelfde draadloze netwerk verbonden moeten zijn.

TV bedienen met smartphone

Heb je een smartphone met de Smart View App? Dan kun je jouw TV bedienen met je smartphone. Het volume regelen, wisselen van zenders, je smartphone gebruiken als muis als je websites op je TV bekijkt, het kan allemaal en het is heel intuïtief.

TV bedienen met tablet

Maar ook op je tablet kun je gebruikmaken van de Smart View App. Zo tover je ook jouw tablet om in een afstandsbediening voor je TV . Makkelijk als je functies als het toetsenbord moet gebruiken. Of als je eigengemaakte video's of YouTube-filmpjes op het grote scherm wilt bekijken. Je TV bedienen met je tablet gaat heel soepel en snel.

Voor Android en iOS

De Smart View App is er voor zowel Android-apparaten als iOS-apparaten. Je kunt 'm gratis downloaden in de Google Play Store of in de App Store. Meer informatie over de ondersteunde apparaten vind je op samsung.com/smartview .

INTERESSANT VOOR JOU

Samsung Smart Hub Tizen

Nieuwste Samsung TV

Samsung Smart TV woonkamer kinderen

Wat is een Smart TV?

Qled TV

Wat is Samsung QLED TV?