Wat is Smart Hub?

Home > Samsung Televisie > Wat is Smart Hub?

Samsung curved smart TV walvis

Alle nieuwe Samsung Smart TVs, waaronder de SUHD-serie, zijn uitgerust met Tizen. Tizen is het eerste open-source platform voor TV's dat lichter en sneller is dan zijn voorgangers. Eindelijk kun je je Smart TV op een soepele en intuïtieve manier bedienen. En dat zie je terug in de Smart Hub, het centrum van alle entertainment op jouw televisie.

Dit is Smart Hub

Via Smart Hub kun je je eigen foto's en video's (bijvoorbeeld op een USB-stick of op je smartphone) bekijken, maar ook browsen op het internet, gebruik maken van Social TV of tv-kijken via apps. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een rijke multimedia-ervaring op jouw Smart TV .

Smart Hub Apps

Er zijn verschillende standaard-apps in je Smart Hub opgenomen. Maar er is ook een hele catalogus aan apps die je zelf kunt downloaden en installeren. Je nieuwe Samsung TV leert wat je leuk vindt en doet je suggesties voor meer content. De populairste en meest gebruikte apps vind je direct terug in de app-balk onderin je scherm. In het hoofdmenu van de apps zie je een handig overzicht van de nieuwste en populairste apps en vind je ze terug per categorie: video-apps, game-apps, sport-apps, lifestyle-apps, apps voor kinderen en meer.

Smart Hub bediening

Met je Samsung Smart Control bedien je alle functies vanuit je Smart Hub op een heel gebruiksvriendelijke manier. Met één druk op de knop zit je in het menu van waaruit je alle kanten op kunt. Via de afstandsbediening kun je ook heel eenvoudig zoeken. Met de speciale pointer kun je op een natuurlijke wijze menu's en apps kiezen op je TV-scherm, op een soortgelijke manier als je een muis gebruikt. Een verademing ten opzicht van gewone afstandsbedieningen!

Maar er zijn meer manieren om je TV interactief te bedienen. Je krijgt ook eenvoudig toegang tot de functies van je Samsung televisie via spraakopdrachten of bewegingsbediening. Met de ingebouwde camera van jouw nieuwe Smart (of een extern aangesloten camera) kan de TV je gezicht herkennen.

Natuurlijk kun je ook heel makkelijk je tablet of smartphone met je TV koppelen. Zo kun je meteen content naar het grote scherm streamen. Alles om jouw entertainment-ervaring zo prettig mogelijk te maken!