TV wegwerken in interieur

Home > Samsung Televisie > TV wegwerken in interieur

Samsung TV header

Bij Samsung doen we ons best om onze TV's zo mooi mogelijk te maken, ook als ze uitstaan. Samsung TV's zijn zo ontworpen dat ze in elk interieur passen. En toch vinden sommige mensen een TV in het interieur nog altijd storend, vooral het donkere scherm als het uitstaat. Ook voor die mensen werken we continu aan oplossingen waarbij je wel kunt profiteren van al het entertainment dat een groot scherm in je woon- of slaapkamer biedt, zonder dat het afbreuk doet aan je interieur.

Oplossingen voor lelijke kabels

Het scherm van een TV an sich is voor veel mensen nog niet eens het ergste aan een TV in de huiskamer of slaapkamer. Zij storen zich vooral aan de wirwar van kabels die vaak zichtbaar aanwezig is. Bij Samsung hebben we hier een aantal slimme oplossingen voor.
Zo hebben we ander andere:

Clean Back Design
We nemen design bij Samsung zo serieus dat we net zo veel aandacht aan de achterkant als aan de voorkant besteden. De achterkant van je TV ziet er niet uit als de achterkant van een elektrisch apparaat, maar zo strak en minimalistisch dat je deze midden in je interieur kunt zetten.

Clean Cable Solution
Clean Cable Solution is een speciaal kabelmanagementsysteem dat we in de voet van je Samsung TV hebben geïntegreerd. Het zorgt ervoor dat alle kabels steeds netjes uit het zicht zijn.

Invisible Cable
Al onze QLED TV's hebben we uitgerust met een 'Invisible Connection'-kabel. Dit is een superdunne, vrijwel onzichtbare glasvezelkabel waarmee je alle randapparatuur heel gemakkelijk met je TV verbindt. Je moet het (niet) zien om het te geloven.

No Gap Wall Mount
Met de unieke Samsung No Gap Wall Mount (een los verkrijgbaar accessoire voor jouw TV) hang je je toestel superstrak op aan de muur, zonder hinderlijke tussenruimte of zichtbare kabels.
Met bovenstaande oplossingen staat je TV al een stuk mooier in je interieur. Maar toegegeven, de TV zelf is nog altijd zichtbaar. Wil je ook een oplossing om je TV weg te werken als deze uitstaat, dan moet je even verder lezen.

TV wegwerken

Er zijn verschillende mogelijkheden als je niet tegen het grote, donkere oppervlak van een TV aan wilt kijken in je woonkamer. Hieronder geven we je een aantal tips die je mogelijk ook in jouw slaap- of woonkamer toe kunt passen.

Je TV camoufleren
Je kunt je TV camoufleren in de omgeving door de achtergrond waar je TV tegenaan staat donker te verven of donker behang te gebruiken. Maak een gedeelte van een muur zwart of donkerblauw en hang je TV op of zet hem op een meubel. Zo valt het grote en donkere oppervlak van een TV die uitstaat een stuk minder op.

Je TV in een kast of achter schuifdeuren plaatsen
Een TV-kast is natuurlijk een ouderwetse oplossing, maar als je een mooie kast hebt waarin of waarop je ook andere spullen kunt plaatsen, kan dat prima. Je TV achter schuifdeuren zetten is een mooie oplossing die ook goed kan werken in moderne en strakke interieurs.

Je TV omringen met lijsten
Hang je TV op aan de muur en hang er een aantal lijsten omheen. Je creëert zo een fotomuur waar je TV een natuurlijk onderdeel van uit lijkt te maken. Je kunt je TV zelfs foto's of kunst laten projecteren om het effect nog groter te maken.

Je TV als schilderij

Een andere geweldige oplossing om je TV weg te werken in het interieur is deze, die nog beter is dan je TV met lijsten te omringen.

Als je jouw TV ook niet tegen een donkere muur wilt plaatsen, in een kastje wilt zetten of achter schuifdeuren wilt verbergen, maar je wilt wel een mooie kamer als je TV uitstaat, dan is The Frame misschien iets voor jou.

The Frame is een waar kunstwerk aan de muur. De kleur van de verwisselbare lijst kun je zelf kiezen en het scherm biedt je alle mogelijkheden om jouw favoriete kunst of foto's aan je huisgenoten en gasten te tonen.

The Frame is ontworpen door de bekroonde designer Yves Behar, die voor iedereen een persoonlijke, aangename en inspirerende ruimte wilde creëren. In dit unieke concept heeft je TV zowel een nuttige als een decoratieve functie.

Staat je TV uit, dan kies je zelf of je jouw favoriete familiefoto, een landschapsfoto of misschien een geweldig kunstwerk van een gerenommeerd kunstenaar in deze lijst laat zien. Ook kun je het kunstwerk van jouw keuze tonen in verschillende weergaveopties en passe-partouts.

The Frame is een schilderij waarin jouw persoonlijke collectie foto's schitterend uitkomt. Maar ook de verzameling van 100 exclusieve kunstwerken van 37 artiesten die je er gratis bij krijgt.
Wil je meer kunst aan de muur? Start dan met het verzamelen van je eigen kunstcollectie door werken aan te schaffen in de Art Store. Je kunt losse werken kopen, maar ook een abonnement nemen waarmee je jouw favoriete kunstwerken voor aan de muur verzamelt. Nu kan iedereen een kunstverzamelaar worden!

The Frame heeft een helderheidssensor en een bewegingssensor waardoor The Frame zich aanpast op het omgevingslicht en neemt de juiste helderheid aan. Hierdoor krijgt het 'schilderij' een natuurlijke verlichting op elk moment van de dag en past deze perfect in je interieur.

Met de hierboven genoemde hulpmiddelen als No Gap Wall Mount, de Invisible Cable en de One Connect Box hangt The Frame helemaal als een echt schilderij bij jou aan de muur.
Ondertussen kun je natuurlijk alles met de The Frame wat je van een Samsung Smart TV mag verwachten.

Lees het artikel op Discover om meer te weten te komen of The Frame of ga The Frame zelf bekijken bij een winkel bij jouw in de buurt.

GERELATEERDE PRODUCTEN

samsung-the-frame-tv

Samsung The Frame TV

INTERESSANT VOOR JOU

the-frame-foto-op-tv-bekijken

Foto's op TV bekijken

No Gap Wall Mount

Samsung TV ophangen