Beste wasmachine Samsung

Home > Samsung Wasmachine > Beste wasmachine Samsung

Samsung wasmachine Ecobubble bellen

Zeg eens, hoelang is het geleden dat je een wasmachine hebt gekocht? Grote kans dat het al een tijdje geleden is. Als je nú een nieuwe wasmachine gaat kopen, dan wil je natuurlijk de beste wasmachine van Samsung die er op de markt is. Maar wat maakt een wasmachine de beste wasmachine? Samsung heeft een paar functies voor je op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat de was goed schoon wordt op een gemakkelijke manier; functies die de beste wasmachine zeker moet hebben!

De beste wasmachine functie: Delay End

Ken je dat? Je draait een wasje, maar je bent weg of je hebt geen tijd om je was uit de trommel te halen. Als je daar eindelijk aan toekomt, ruikt je natte wasgoed al muf en kun je je wasmachine opnieuw laten draaien. Met de nuttige Delay End-functie, die je op sommige Samsung wasmachines aantreft, kun je de aflooptijd zelf instellen. Je kunt tot maar liefst 19 uur uitstellen wanneer je wasprogramma is afgelopen. Bijvoorbeeld: als je net thuiskomt uit je werk.
Handig!

Bekijk hier een voorbeeld van een wasmachine met Delay End .

De beste wasmachine functie: Speed Wash

Speed Wash is een handige functie op jouw nieuwe wasmachine, voor als je eens minder tijd hebt. In slechts 59 minuten draait jouw Samsung wasmachine het volledige programma af. En je was wordt toch perfect schoon, omdat je wasmachine gebruikmaakt van Speed Spray – de extra krachtige spoeling – in combinatie met een verhoogde centrifugeersnelheid.

Bekijk hier een voorbeeld van een wasmachine met Speed Wash .

De beste wasmachine functie: Eco Bubble

Wat is Eco Bubble? Samsung ontwikkelde Eco Bubble om energie te besparen. Met Samsung Eco Bubble kun je wassen op een lagere temperatuur, terwijl je was toch goed schoon wordt. Daarvoor wordt zuurstof onder hoge druk vermengd met water en het wasmiddel, nog voordat het wasprogramma echt begint. De bubbels dringen diep door in het vuile wasgoed en maken je kleding en andere wasgoed zo grondig schoon.

Bekijk hier onze wasmachine met Eco Bubble .

De beste wasmachine functie: Bubble Soak

Zijn je kleren echt heel erg vuil? Dan activeer je met een druk op de knop het Bubble Soak-programma op de Samsung wasmachine. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je kleding met hardnekkige vlekken grondig door de bubbels onder handen wordt genomen. Vlekken komen zo eerder los en worden effectief verwijderd.

Bekijk hier een voorbeeld van een wasmachine met Bubble Soak .

De beste wasmachine functie: Smart Check

Als er eens een keer iets met je Samsung wasmachine aan de hand is, dan kan je apparaat dat jou zelf vertellen. Dat scheelt bladeren in het handboek of een monteur die langs moet komen. Je leest op jouw smartphone af wat je wasmachine je wil vertellen dankzij Smart Check. Geweldig, toch?

Bekijk hier een voorbeeld van een wasmachine met Smart Check .

De beste wasmachine functie: Diamond Drum

Een trommel is lang niet altijd gewoon een trommel. Nee, moderne wasmachines van Samsung hebben een Diamond Drum. Dat klinkt luxe en dat is het ook. De diamantvormige randen aan de binnenkant van de trommel gaan net zo zacht en voorzichtig om met je kleding als jijzelf. Ideaal voor kwetsbaar wasgoed.

Bekijk hier een voorbeeld van een wasmachine met Diamond Drum .

De beste wasmachine ziet er ook goed uit

En dat is slechts een klein deel van alle features die je van de beste wasmachine van Samsung mag verwachten. Hadden we eigenlijk al verteld dat de nieuwe wasmachines van Samsung er ook nog eens heel goed uitzien? Bijna zonde om ze weg te stoppen op een zolder, in een bijkeuken of in een schuurtje!