Samsung Smart Control: de wasmachine-app

Home > Samsung Wasmachine > Samsung Smart Control: de wasmachine-app

Samsung wasmachine Ecobubble bellen

Wat is Samsung Smart Control? Dat is een slimme mogelijkheid om je wasmachine op afstand via je smartphone te bedienen. Smart Control is dé wasmachine-app waarmee je wassen niet alleen makkelijker en efficiënter maakt, maar ook nog eens leuker. Je dagelijkse was doe je voortaan met de smartphone in je hand.

Onze televisies bedienden we al een hele tijd op afstand. Sinds kort is daar de bediening van verwarming en verlichting bij gekomen. En nu is de rest van de huishoudelijke apparatuur aan de beurt! Vooral bij een wasmachine is het handig om die op afstand te kunnen bedienen en te controleren. De nieuwste Samsung-wasmachines zijn daarom uitgerust met wifi. Kijk maar even mee naar deze voorbeelden:

Hoe gebruik je Samsung Smart Control voor de wasmachine?

Je hebt de wasmachine al gevuld, maar je kwam er niet aan toe om het apparaat ook aan te zetten, omdat je je moest haasten. Hoe vaak komt dat in de dagelijkse praktijk niet voor? Met de Smart Control van Samsung doe je dat gewoon alsnog, vanuit de file naar je werk! Het kan ook zijn dat je was juist al draait, maar dat je je bedenkt dat er nog vuile sportkleren bij moeten. Met een druk op de knop zet je de machine nog onderweg alvast op pauze, zodat die extra kleren er ook nog even bij kunnen. Of je controleert even of je wel de juiste temperatuur of centrifugesnelheid hebt ingesteld. En wat dacht je van een wasmachine die je buiten in de schuur of op zolder hebt staan? Met één blik op je wasmachine-app zie je of de was al klaar is! Zo bespaar je jezelf een onnodige trip naar een wasmachine die het programma nog aan het afwerken is.

Doet deze app nu mijn was?

De was in de machine doen en die eruit halen om de was in de droogkast te doen of aan de waslijn te hangen, moet je nog steeds zelf doen. We weten nooit wat de toekomst brengt maar tot die tijd is dit alvast een mooie functie waarmee je tijd en moeite kunt besparen. En daar zijn we best trots op.

Samsung wasmachine-app

Vanzelfsprekend houdt de wasmachine-app je ook op de hoogte van de status van het programma en of er onverhoopt problemen zijn. Als zich een fout voordoet, hoef je niet meer in de handleiding te duiken, maar geeft de app aan wat je moet doen om het probleem te verhelpen. De Samsung Smart Control voor je wasmachine kan je dus ook een bezoek van een monteur besparen!

Samsung Smart Home

Om je Samsung-wasmachine met de Samsung Smart Control te kunnen bedienen, heb je een Samsung AddWash-wasmachine en de gratis te downloaden Samsung Washer-app of een Smart Home-app nodig. Deze laatste is niet alleen een wasmachine-app, maar je kunt er ook je andere Samsung-apparaten mee bedienen en beheren.

Met de Smart Home-app houd je een vinger aan de pols, waar je ook bent. Zo lees je de status van diverse apparaten af, kun je bepaalde functies bedienen en kun je controleren of je apparaat onderhoud nodig heeft. Zo heb je eenvoudig de controle over onder andere je airconditioning, je luchtververser, je wasmachine, je droogkast, je koelkast en je robotstofzuiger. Met recht een app die perfect past in het huis van de toekomst!

INTERESSANT VOOR JOU

Samsung Addwash wasmachine gezin

Wat is Addwash?