Wat is Eco Bubble?

Home > Samsung Wasmachine > Wat is Eco Bubble?

Samsung wasmachine Ecobubble bellen

Samsung Eco Bubble is ontwikkeld om jouw was schoner te krijgen op lagere temperaturen. De slimme bubbels dringen diep door in alle stoffen, waardoor vuil veel makkelijker loslaat. Zelfs in water van 15 graden. Zo kun je energie besparen door op lagere temperaturen te wassen, terwijl je toch je was schoon krijgt.

Wat doet Samsung Eco Bubble in jouw wasmachine?

Hoe werkt Samsung Eco Bubble dan precies in jouw wasmachine? De Eco Bubble-technologie slaat wasmiddel en water tot schuim, door er onder hoge druk zuurstof in te pompen. Voordat de cyclus van de wasmachine begint, komt het schuim al in de trommel met jouw was terecht. De reinigende bubbels dringen veel dieper door in het wasgoed dan geconcentreerd wasmiddel. Daarom krijg je jouw kleding ook op lagere temperaturen wel goed schoon.

Samsung Eco Bubble en andere baanbrekende wasmachine-technologie

De Eco Bubble-technologie is ontwikkeld om samen te werken met de andere moderne features van de nieuwe Samsung wasmachines , zoals Stain Away, BubbleSoak, SpeedSpray en het Quick Wash-programma. Ook de nieuwste wasmachines met Addwash gebruiken Eco Bubble!

Welcome to the New Home

Samsung ontwikkelt zijn wasmachines met één ding in het achterhoofd: dat er leukere dingen zijn dan je bezig te houden met de was. Daarom zorgen we ervoor dat de wasmachines van ons steeds slimmer zijn, hun werk in minder tijd doen en minder aandacht van je vragen. Als er eens een keer iets moet gebeuren, krijg jij een melding op je smartphone. Het is onze ambitie om in 2020 alle huishoudelijke apparaten te hebben verbonden met internet. Dus ja, ook die wasmachine wordt dan opgenomen in 'the Internet of Things'. Welcome to the new home!

Nu al doen ze hun werk keer op keer zonder mokken. In stilte. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat ze er mooi uitzien. Bijna zonde dus om zo'n Samsung wasmachine weg te stoppen in een schuur of bijkeuken!