Samsung leidt de toekomst van AI en IoT op IFA2018

31 augustus - 5 september 2018, Berlijn

Samsung is marktleider op het gebied van O&O, 5G en AI voor het aanwenden van de kracht van innovatie en mensen in staat te stellen een betere toekomst te creëren met de ervaringen die ze wensen.

Ontdek geavanceerd en verbonden wonen met de nieuwste baanbrekende producten van Samsung in de tentoonstellingsruimte van Samsung Town op IFA. Ervaar levendige 8K-content met de nieuwe QLED 8K TV, bekijk de onlangs gelanceerde Galaxy Note9 of verken intelligente huishoudelijke apparaten zoals QuickDrive™ met geïntegreerde AI- en IoT-technologieën die je leven vereenvoudigen.

Buitenkant van het gebouw voorzien van het Samsung-logo in de linkerbovenhoek en de slogan "Het onmogelijke mogelijk maken" met een rij banners met het Samsung-logo die aan de voorkant van het gebouw zijn geplaatst.

Persconferentie

Stel je open voor de mogelijkheden

Donderdag, 30 august 2018,
City Cube, Berlijn
HS Kim, voorzitter en directeur van Samsung Electronics

Onze visie van een wereld met 1 miljard verbonden, intelligente Samsung-apparaten blijft zich verwezenlijken, maar is ook meegegroeid met de vooruitgang in AI en IoT, en hun steeds groeiende integratie in de massa.

Samsung leidt de toekomst van AI en IoT door onze enorme inspanningen. Vorig jaar hebben we $ 14 miljard geïnvesteerd in R&D en voor de komende drie jaar hebben we nog eens extra miljarden weggezet voor nieuwe generatie technologieën als AI en IoT. Ook hebben we een nieuwe onderzoeksafdeling opgezet die gericht is op de belangrijkste AI-technologieën en hebben we toonaangevende experts op het gebied van AI aangenomen. Om onze vooruitgang op dit gebied verder mogelijk te maken, hebben we ook het voortouw genomen in het wereldwijde initiatief om industrienormen op te stellen voor 5G.

We verleggen de grenzen van inventiviteit en creëren baanbrekende producten die mensen in staat stellen hun leven te verbeteren op een manier die de verbeeldingskracht overstijgt en die het onmogelijke mogelijk maakt.

HS Kim, President en CEO van Samsung Electronics, spreekt tijdens de Samsung-persconferentie bij IFA 2018.

Samsung-Evenementen @ IFA 2018

Een foto van de beurs tijdens de persconferentie.

Persconferentie

- De visie van Samsung en presentatie van de allernieuwste producten
- 30 aug, 11:00 - 12:00, City Cube Berlijn, Niveau 1

Een chef bereidt ingrediënten voor op de beurs tijdens de Club des Chef kookvoorstelling.

Club des Chef kookvoorstelling

- Recept voor slim leven: Hoe je je dagelijkse leven kunt verrijken met Samsung Club des Chefs & verbonden huis
- 31 aug, 14:00 - 14:30

Een foto van de Mr. Doodle-tekenvoorstelling met een podium en achtergrond vol met handgetekende krabbels.

Mr. Doodle-tekenvoorstelling

- Mr. Doodle-tekenvoorstelling met Galaxy Note9
- 31 aug, 10:30 - 11:30

De hoofdpersonages van de animatieserie Family Guy staan tegen een witte achtergrond, onder de woorden "Doorways x Family Guy"

#doorways AR-Ervaring

- AR-ervaring van Samsungs verbonden wonen in het "Family Guy"-huis
- 31 aug – 5 sep, 10:00 - 18:00

Belangrijkste uitgelichte producten

QLED 8K TV

Perfecte realiteit.

Een naar voren gerichte QLED 8K, dat voor een grotere QLED 8K is geplaatst onder een hoek.

Levensechte 8K-resolutie

  • Treed het nieuwe tijdperk binnen van resolutie en voeg een nieuwe dimensie toe aan je woonkamer met grote schermen

8K AI Upscaling

  • Upgrade verschillende bronnen en resoluties naar 8K dankzij machine learning

Quantum Processor 8K

  • Aangedreven door AI, Samsung’s eigen processor die niet alleen de beeld- en geluidskwaliteit optimaliseert maar ook andere apparaten thuis met elkaar verbindt en nieuwe tv-ervaringen biedt
Het 8K-logo bevindt zich in het midden van een grijze achtergrond, daarna flipt het scherm horizontaal, waardoor de 8 verandert in een oneindigheidsteken, waarna het scherm verandert naar in- en uitgezoomde afbeeldingen van verschillende landschappen en afbeeldingen in 8K, voordat de grijze achtergrond met het 8K-logo weer wordt getoond en de woorden "QLED 8K - Zie niets anders".

QuickDrive™

Volle waskracht, halve tijd

Een witte QuickDrive™ naar voren gericht

Zonder compromissen

  • Krijg je was volledig schoon in de helft van de tijd, zonder dat dit ten koste gaat van de efficiëntie. De 39 minuten durende "Super Speed"-cyclus op de QuickDrive™ is de snelste op de markt.

Unieke Q-Drum™

  • De technologie die het allemaal mogelijk maakt. De Q-Drum™ bestaat uit een trommel en een achterplaat die onafhankelijk draaien en in de helft van de tijd tweemaal zoveel vermogen leveren.

Intelligente bedieningsfuncties

  • Download de app om je was te beheren terwijl je weg bent. Programmeer je wasbeurt zodanig dat hij klaar is voor een bepaalde eindtijd, vind de optimale wascyclus voor je wasgoed en controleer bovendien de status van je machine.
* Getest op Samsung WW8800M vergeleken met WW8500K. Bespaar tot 50% tijd op Katoen (40℃, halve lading) met wasprestaties binnen ±2%, gebaseerd op gegevens van Intertek.
Duur van de wascyclus hangt af van de watervoorziening en het gewicht / de soort was.

Galaxy Note9

De nieuwe superkrachtige Note

Links zie je een Galaxy Note9 in Ocean Blue met de achterkant naar boven en rechts zie je een Galaxy Note9 in Ocean Blue met het scherm naar boven, bovenaan het scherm ligt een gele S Pen.

Verbeterde prestaties

  • Dankzij een grotere batterij van 4000 mAh, geïntegreerde gigabit LTE,wifi-mogelijkheden* en een ongekende 512 GB aan interne opslag, heb je alles bij de hand om sneller en nog harder te werken met een enkele lading.

S Pen met Bluetooth

  • De kenmerkende S Pen van de Note-serie beschikt nu over Bluetooth en werkt als een afstandsbediening voor je Galaxy Note9.

Slimme camera

  • Leg nog meer vast met de camera die zelfs bij weinig licht heldere en levendige foto's maakt. En dankzij nieuwe intelligente functies zoals Scene Optimizer en Flaw Detector, is het nu nog eenvoudiger om een geweldige foto te maken.
* De werkelijke snelheid kan per land of provider verschillen. De werkelijke snelheid kan per gebruikersomgeving verschillen.
* 512 GB intern geheugen als standaard. Werkelijke opslagruimte kan variëren, afhankelijk van vooraf geïnstalleerde software.

Event photos