Zakendoen en ontspanning gaan hand in hand

De hogeresolutieschermen van Samsung bieden meer contentweergave, scherpere beelden en zijn uitgerust met geavanceerde schermtechnologie. Ze zijn dus altijd de perfecte keuze. Van professioneel gebruik tot multitasken en gamen, je verbetert jouw prestaties met hoge resolutie.

Er staat een scherm op de tafel in de kamer, waarop een rugbymatch te zien is. De man kijkt naar het scherm, op de tafel liggen tablets, gsm's, koptelefoons, muizen, toetsenborden, bloempotten, en boeken.

Waarom kiezen voor hoge resolutie?

Meer on-screen content, betere helderheid

Onze WQHD-schermen hebben een resolutie die 2,25 keer beter is dan Full HD. De UHD-reeks beschikt over een resolutie die tot 4 keer groter is dan Full HD. Een betere helderheid is echter niet het enige voordeel van hoge resolutie: je ziet ook meer content op een scherm met een hogere resolutie.

Er is een beeld van een natuurlijk meer te zien op het scherm. De schermresolutie verandert in de volgorde van FHD-WQHD-UHD, waardoor je een breder beeld op één scherm te zien krijgt.
Er is een beeld van een natuurlijk meer te zien op het scherm. De schermresolutie verandert in de volgorde van FHD-WQHD-UHD, waardoor je een breder beeld op één scherm te zien krijgt.

Betere efficiëntie

Hoge resolutie is niet alleen synoniem met scherpe beelden, maar geeft ook meer content tezelfdertijd weer. Hoe hoger de resolutie, hoe meer content je ononderbroken kunt bekijken. Werk aan een Excel-file en surf op het net zonder veel te moeten scrollen. Photoshoppen en bewerken worden gemakkelijker doordat je minder hoeft in te zoomen.

Het scherm toont tools waarmee een foto van een kind in een bloementuin bewerkt wordt. De schermresolutie verandert in de volgorde van FHD-WQHD-UHD, waardoor je een breder beeld op één scherm te zien krijgt.
Het scherm toont tools waarmee een foto van een kind in een bloementuin bewerkt wordt. De schermresolutie verandert in de volgorde van FHD-WQHD-UHD, waardoor je een breder beeld op één scherm te zien krijgt.

Hoge resolutie is de nieuwe standaard

4k-content vind je tegenwoordig overal. Alle foto's en video's die je met je smartphone maakt, zijn allen in UHD, en internetdiensten zoals Netflix streamen allemaal films in UHD. Heel wat games zijn ook al in UHD. Geniet daarom ten volle van al die content op een hogeresolutiescherm van Samsung.

Ontdek hoe je beter kunt genieten van 4k-content met een hogeresolutiescherm van Samsung. Heel wat beeldmateriaal is tegenwoordig ontworpen om op zo'n scherm te worden bekeken, zoals films en mobiele games.

Excellence in Innovation

De hogeresolutieschermen van Samsung zijn uitgerust met innovaties zoals de nieuwe Quantum Dot-technologie. Daarnaast ondersteunen ze een breder kleurspectrum dan de traditionele beeldtechnologieën. De Samsung Quantum Dot-schermen laten je genieten van natuurlijker en realistischere beelden.

Hoge resolutie gekoppeld aan Quantum Dot

Bij de hogeresolutieschermen van Samsung draait het om meer dan alleen maar hoge resolutie, namelijk Quantum Dot-technologie. De kleuren worden weergegeven in dots van enkele nanopixels groot, waardoor kleuren zeer realistisch en levensecht worden, en details beter tot uiting komen.

Er wordt op dit beeld vuurwerk getoond met op de achtergrond een nachtelijk zicht op een gebouw als voorbeeld van de Quantum Dot-technologie. De tekst geeft ook het verschil weer tussen de klassieke hoge resolutie en QLED hoge resolutie.
Deze video laat het effect zien van de Quantum Dot-technologie. De randen van het scherm worden gecreëerd nadat het scherm is voorzien van een Quantum Dot Panel. Het scherm is onderverdeeld in 'hoge resolutie' met lage kwaliteit en QLED hoge resoluti

De betrouwbaarheid van Samsung

Als marktleider in schermen, kan Samsung bogen op een langdurige reputatie gezien de tevredenheid van onze klanten over onze schermen. Het spreekt dan ook voor zich dat wanneer je beslist een hogeresolutiescherm aan te kopen, dat je er een koopt van Samsung.

Dit beeld stelt de betrouwbaarheid van het Samsung-beeldscherm voor. Het geeft de geschiedenis weer van het Samsung-beeldscherm met per jaar een scherm. De afbeelding van het scherm van 2017 is groter weergegeven. In 1981, kwam de eerste generatie van het monochrome display adapto-scherm op de markt. In 1997, het eerste TFT-LCD-scherm ter wereld. In 2002, het eerste gebruik van Dual Hinge ter wereld. In 2003, de eerste Touch of Color (ToC) ter wereld. In 2011, het eerste draadloze Central Station-scherm ter wereld. In 2012, de lancering van de Professional Monitor. In 2014, het eerste gebogen scherm ter wereld. In 2017, het 49 inch 32:9 superbrede professionele scherm.

De eerste keuze

Sinds 2014, is Samsung al 4 jaar op rij marktleider op het gebied van UHD-schermen.

Een beeld dat het meestverkochte Samsung-scherm weergeeft, de ue590, de ud590 voor de UHD-markt voor het vierde jaar op rij. Nr. 1 staat groot weergegeven en toont twee grote beeldschermen. In 2014, de UD590. In 2015, de UD590, UE590. In 2016, de UD590, UE590, In XXXX, de UD590, UE590.

Excellence in Comfort

Dankzij onze Eye Saver-modus, worden jouw ogen minder snel moe en kan je ten volle genieten van een aangename kijkervaring. In combinatie met onze standaarden die verstelbaar zijn in de hoogte, die kunnen gedraaid en gekanteld worden, kan je het scherm optimaal installeren zodat je je nek zo min mogelijk belast wanneer je lange tijd achter je scherm zit.

Excellence in Speed

De hogeresolutieschermen van Samsung hebben een snelle reactietijd (MPRT) van 1 ms en een schermvernieuwingstijd van 144 Hz zodat bewegingen vloeiend weergegeven worden en het ene beeld naadloos overgaat in het andere. Daarnaast worden surfen op het internet en het bekijken van video's ook aangename ervaringen.

Een supersnelle reactietijd voor vloeiende bewegingen en overgangen.

De reactietijd van 1 ms van het Samsung-scherm wordt vergeleken met dat van een traditioneel scherm. De bijbehorende tijd wordt weergegeven door het beeld van de wielrenner. Tekst wordt weergegeven op een traditioneel scherm en een Samsung CHG 70-scherm.
* Niet alle schermen zijn uitgerust met de vermelde features.

Excellence in Connectivity

De hogeresolutieschermen van Samsung zijn multifunctioneel dankzij USB type C-aansluitingen. Ze kunnen gebruikt worden als desktop hubs die toestellen weergeven en opladen, en ondersteunen ook DP, Mini DP, en USB.

Met de universele USB type-C aansluitingen, kan je toestellen voeden, maar ook gegevens en weergaves uitwisselen.

Dit beeld beschrijft de USB Type-C-aansluiting. De USB Type-C terminal loopt van het scherm naar de laptop als dataweergave, DP-signaal en stroombron. Het beeld wordt tezelfdertijd ook uitgelegd aan de hand van tekst.
* Niet alle schermen zijn uitgerust met de vermelde features.

Excellence in Multitasking

Hogeresolutieschermen zijn ideaal om te multitasken omdat ze je meer schermruimte geven dan Full HD-schermen. En met Samsung’s Picture-By-Picture-, Picture-In-Picture- en Easy Setting Box-software kan je verschillende workspaces in een handomdraai bekijken en beheren.

21:9 breedbeeld

Een ultrabreed gebogen scherm zorgt voor meer schermruimte zonder dat je daarvoor twee schermen nodig hebt. Je kunt met andere woorden ten volle genieten van naadloos multitasken op een en hetzelfde scherm.

Het beschrijft een breedbeeldscherm waardoor je het gevoel krijgt met twee schermen in één te werken. Links staan er twee traditionele schermen met bijhorende klassieke Dual Monitor-icoontjes voor beeld en tekst, rechts zie je Samsung's CH89-scherm met beeld en tekst.

Picture-By-Picture

Multitasken was nooit eerder zo gemakkelijk dankzij de Picture-By-Picturefunctie die twee verschillende inputbronnen met elkaar verbindt.

Beeld dat de Picture-By-Picture-functie uitlegt, waarbij twee verschillende inputbronnen met elkaar verbonden worden. Links staat er een tekst die de verbinding tussen een laptop en HDMI aanduidt, rechts een tekst die de verbinding tussen de pc en de DP aanduidt.

Easy
Setting Box

Je scherm onderverdelen in kleinere vensters dankzij de Easy Setting Box.

Het beeld beschrijft de Easy Setting Box-software die gebruikt kan worden om verschillende schermen op te splitsen. Links staat er te lezen "Easy Setting Box".

Onze hogeresolutieschermen

Dit beeld toont de reviews en ratings van het Samsung-scherm. Van de Trusted Reviews Organization, kregen de UE 850-modellen 4.5 sterren, van de Digital Treats Eductional's Choice, kreeg het CF791-model 4.5 sterren, en van de Expert Review kreeg het CF791-model.

Review

"Samsung heeft zichzelf overtroffen met de CF791, een scherm dat je nooit meer kwijt wil zijn" - digital trends

Beeld van de geprezen Samsung High Definition-schermtechnologie. TUV 1500R-certifcaat en finalist Idea awards 2017.

Awards

De gebogen hogeresolutieschermen van Samsung werden bekroond voor hun innovatieve gebogen design en beklijvende kijktechnologie.