Ontvang de Galaxy Buds bij elke pre-order van een Galaxy S10 of Galaxy S10+*

Na 10 jaar Galaxy technologie en innovatie is het tijd voor de next generation. De Galaxy S10 en S10+. Heb je op 07-03-2019 of eerder je Pre-order geplaatst, dan krijg je ook de nieuwe wireless Galaxy Buds*. Hieronder lees je hoe je ze kunt ontvangen.

*Actieperiode: 20-02-2019 t/m 07-03-2019. Bekijk hier de actievoorwaarden

Galaxy Buds

De Galaxy Buds zijn de next generation in wireless hoofdtelefoons en zorgt voor de ultieme In-ear Sound Experience. Daarnaast zijn de Galaxy Buds volledig draadloos en hebben ze een geweldige geluidskwaliteit.

Zo ontvang je jouw Galaxy Buds

Houd de verpakking en het pre-orderbewijs van je Galaxy S10 of Galaxy S10+ bij de hand en doorloop de volgende stappen uiterlijk 8 april 2019:

1. Bekijk hier de Algemene en Bijzondere Actievoorwaarden.

2. Klik hieronder op de knop ‘Claim je Galaxy Buds’ en log in met je Samsung account. Maak een account aan als je deze nog niet hebt.

3. Vul het formulier aan met jouw gegevens.

4. Upload een volledige, leesbare kopie van het geldige pre-orderbewijs van je nieuwe Samsung Galaxy S10 of S10+, inclusief vermelding van:
I. De naam van de winkel/webshop waar je Galaxy S10 of S10+ is gekocht.
II. De Pre-order datum. Deze datum moet in de promotieperiode vallen: 20-02-2019 t/m 07-03-2019.

5. Upload een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en IMEI-nummer. Zie hieronder de uitleg bij ‘Uploaden streepjescode’.

6. Controleer je gegevens en klik op Registreren. Je ontvangt spoedig een bevestigingsmail. Let op: dit kan een paar dagen duren.

Uploaden streepjescode

Neem een foto van jouw unieke EAN-code en IMEI-nummer. Zorg ervoor dat deze duidelijk in beeld en leesbaar zijn.

Indrukwekkende features

De Galaxy S10 heeft fantastische features, zoals de Epic Shot Camera, Cinematic Infinity Display, Wireless Powershare, Ultrasonic Fingerprint en 24-hour Intelligent Battery.