Heb jij van 7 maart tot en met 3 april 2022 een deelnemend model The Freestyle gekocht bij een deelnemende winkel?

Dan kun jij, als je niet tevreden bent, het aankoopbedrag terugvragen.

Hoe werkt het?

Doorloop binnen 30 tot 60 dagen na aankoop de volgende stappen om het aankoopbedrag van je The Freestyle terug te vragen.

Stap 1

Klik op 'Vraag het aankoopbedrag terug' en vul het contactformulier van onze partner L8P in om het aankoopbedrag terug te vragen. Of stuur een e-mail naar freestyle@l8p.com.

Stap 2

Beantwoord een aantal vragen over je terugnameverzoek en jouw ervaring met het product.

Als je negatieve ervaring wordt veroorzaakt door een technisch probleem kunnen wij, met jouw toestemming, een vervangend product toesturen. Maar je kunt in plaats daarvan ook het aankoopbedrag terugvragen.

Stap 3

Als je aanvraag voor de terugbetaling of een vervangend product compleet is stuurt onze partner een bevestiging naar het door jou opgegeven e-mailadres. Deze mail bevat instructies om jouw The Freestyle retour te zenden, een retourlabel, een afstandsverklaring en een unieke code. Bewaar deze code goed! Met het retourlabel kun je het product kosteloos terugsturen.

Stap 4

Verstuur het product binnen zeven dagen na het indienen van je terugbetalingsaanvraag. Stuur ook de ondertekende afstandsverklaring, een kopie van het aankoopbewijs en alle bij aankoop meegeleverde accessoires mee.

Stap 5

Onze partner controleert of het product in goede staat is.

Stap 6

Je ontvangt per mail een bevestiging van de terugbetaling waar je voor in aanmerking komt. Wij streven ernaar om binnen vier weken na ontvangst van een volledige, geldige registratie en van het product de terugbetaling over te maken naar het opgegeven rekeningnummer.

Bekijk hier de deelnemende winkels**

Deelnemende Modellen***

The Freestyle

SP-LSP3BLAXXE - EAN 8806092978423

Voorwaarden

Heb je een vraag?

Neem contact op via WhatsApp

  • * Actieperiode: 07-03-2022 t/m 03-04-2022. Zolang de voorraad strekt. Alleen bij deelnemende winkels. Deze verlengde bedenktermijn doet geen afbreuk aan de wettelijke bedenktermijn en/of standaard bedenktermijn gehanteerd door de deelnemende winkel. Kijk voor de actievoorwaarden op samsung.com/be/promo.
  • ** Let op: Vraag aan de verkoper om een toestel met deelnemende EAN-code. Sommige winkels verkopen uit het buitenland geïmporteerde producten in plaats van de officiële producten uit België. Deze producten hebben een afwijkende EAN-code en komen niet in aanmerking voor deze promotie.
  • *** Samsung is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de promotiemodellen bij de deelnemende winkels.


  • Samsung Electronics Benelux B.V. is een bedrijf dat geregistreerd staat onder KVK-nummer 27157139, Evert van de Beekstraat 310, 1118 CX Schiphol, Nederland, met een Belgische vestiging, 1831 Machelen, Leonardo Da Vincilaan 19E, met VAT-nummer 0472.450.079.