Features

Met de QuickDrive™ wasmachine heeft Samsung de innovatieve functies heel gebruiksvriendelijk gemaakt. QuickDrive™ zorgt ervoor dat wassen tot 50% tijdsbesparing en tot 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. (1)


Image

AddWash

Een sok vergeten? Dankzij het AddWash™-deurtje voeg je snel en eenvoudig vergeten kledingstukken toe, ook als het wasprogramma al begonnen is. Je kunt zo ook gemakkelijk handgewassen kleding toevoegen die je alleen maar wilt spoelen of centrifugeren. (2)

Image

EcoBubble

EcoBubble™-technologie wast krachtig, zelfs op lage temperaturen*. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof kan dringen en vuil kan verwijderen, terwijl de kleur en de textuur intact blijven en er minder energie nodig is. (3)

Image

Bubble Soak

De Bubble Soak-technologie helpt het wasmiddel goed in de vezels van het wasgoed door te laten dringen. Hierdoor worden zelfs hardnekkige vlekken verwijderd als chocolade, rode wijn of grasvlekken door het buitenspelen van de kinderen.

Image

SuperSpeed

SuperSpeed is een tijdbesparende functie op de QuickDrive™ wasmachine. De machine maakt daarvoor gebruik van Speed Spray, een extra krachtige spoeling en snelle reiniging in maar 39 minuten.

Image

VRT plus

Een 3 Dimensional Vibration Sensor voorkomt zware trillingen en magnetische kogels aan de buitenkant van de trommel zorgen dat deze perfect in balans blijft, zelfs als de QuickDrive™ op hoge toeren centrifugeert. Voortaan dus gezellig ongestoord slapen (en zo ook je buren), televisie kijken, lezen of thuis werken terwijl je de was doet.

Image

Eco Drum Clean+

Deze zelfreinigende formule zorgt er automatisch voor dat de trommel van je wasmachine schoon blijft en verwijdert vuil en eventuele schimmel of geurtjes. Zo wordt de trommel schoon en fris gehouden zonder dat je ongezonde chemicaliën of bleekmiddelen hoeft te gebruiken. Selecteer deze optie zonder was en wasmiddel in de machine te doen en de trommel reinigt zichzelf.

Image

Bestel nu een QuickDrive wasmachine

De QuickDrive wasmachines zijn nu te koop, bestel ‘m direct op Samsung.com.

QuickDrive

(1) Getest op WW8800M, vergeleken met Samsung WW8500K. Wast tot 50% sneller op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het eCotton-programma met wasprestaties binnen ±2%. Bespaart 20% bij het wassen op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het
Super Speed-programma (op 40℃, met een lading van 5 kg), gebaseerd op Intertek-data.

(2) Je kunt alleen textiel, kleding, wasmiddel en wasverzachter toevoegen. Het AddWash™-deurtje kan alleen geopend worden als de temperatuur in de machine lager is dan 50°C.

(3) Getest in overeenstemming met IEC 60456-2010 / lading van 4 kg / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) versus Cotton 40°C zonder Eco Bubble (WF0702WKU). Afzonderlijke resultaten kunnen verschillen. Gebaseerd op een laboratoriumtest met EMPA-stroken van Springboard Engineering, waarin de werking van een normaal vloeibaar wasmiddel vergeleken werd met luchtbellentechnologie, zonder mechanische invloeden.