Jouw ervaring is belangrijk voor ons

Hoe vind je jouw nieuwe Samsung product? Laat het ons weten en maak kans op een Galaxy Watch!

Iedere maand belonen wij een review met een nieuwe Galaxy Watch.

De functies van een smartwatch gebundeld met het gevoel van een analoog horloge.

Geef je persoonlijke touch aan je Galaxy Watch en laat het helemaal aansluiten bij jouw lifestyle. Kies de kleur, wijzerplaat en het bandje naar voorkeur.
De batterij van de Galaxy Watch gaat met één keer opladen een hele tijd mee, zodat je langdurig gesprekken, muziek en nog veel meer kunt managen.

Tips voor het schrijven van een review

1) De review moet over jouw product gaan en niet over bijvoorbeeld waar je het gekocht hebt, hoe de service was of welke promotie jij hebt gehad.
2) Schrijf de review op het moment dat je jouw product goed hebt getest en alle mogelijkheden hebt uitgeprobeerd.
3) Wees eerlijk, wat vind je goed aan jouw product en wat vind je misschien iets minder goed? Het is helemaal niet erg om kritisch te zijn in een review.
4) Vraag je af wat de persoon die jouw review leest belangrijk zou vinden aan het product. Waar had jij graag iets over willen lezen?
5) Wist je dat je ook foto’s kan toevoegen aan je review? Dit kan de lezer een goed beeld geven over hoe het product er in het echt uitziet.
6) Vat je mening in een afsluitende conclusie samen

Winnende reviews

Maart, Milan, Galaxy S10+ 128GB Prism Black
"Ik ben zo blij met mijn nieuwe Samsung S10+! Ongelofelijk hoe vernieuwend samsung wel niet is! De hole punch in het beeld vind ik prachtig gedaan. het is niet eens vanaf het begin storend geweest ik vind het net super chique dat het er is. De camera's zijn formidabel in volle daglicht en ook bij low light. De ultra wide en de stabilisatie maakt het af! de 4k 60fps video mode is fantastisch zo iets smooths heb ik nog nooit gezien + je kan meteen genieten van de 4k video's met je 4k scherm en als je aan het wandelen bent en je wilt iets filmen dan kan dat want samsung heeft er ook nog eens een stabilisatie future ingestoken zodat er geen schokken in het beeld komen! geweldig ik ben echt zo blij dat ik geswitcht ben van mijn Iphone. De samsung UI ziet er ook fantastisch uit. super slick! Mijn vinger was een beetje nat door de regen en mijn vingerprint sensor werkte meteen en moest die niet werken dat heb je nog altijd de face recognition dus helemaal geen probleem. Het geluid dat deze gsm produceert is FANTASTISCH!!! nog nooit zo een mooi, luid en zuiver geluid gehoord van een smartphone! Dolby Atmos klinkt ook echt geweldig! Het doet echt iets met hoe je het geluid aanneemt en verwerkt! Hij is ook nog eens super snel."

Februari, Sean, Galaxy Tab S3

Januari, Dany, Samsung Galaxy watch 46mm

Bekijk hier de bijzondere actievoorwaarden