Samsung Smart TV’s

Alle content binnen handbereik

Wat is een Smart TV?

Bijna alle TV’s zijn tegenwoordig Smart

Een Smart TV is een televisie die verbonden is met het internet. Omdat de TV verbonden is, heb je net als op je smartphone de beschikking over verschillende apps om video “on-demand” te bekijken. Dat kan bijvoorbeeld via Netflix of YouTube. Maar een Samsung Smart TV kan veel meer dan dat.

Smart Apps

Kijk video wanneer jij wil, stream YouTube-video’s op je TV of kijk nog eens naar je favoriete uitzending. Het kan allemaal met de apps op een Samsung Smart TV. Kies onder andere uit de volgende apps.*

Smart apps TV

*Het app-aanbod kan verschillen per model. Daarnaast behoudt Samsung het recht het aantal aangeboden apps te vergroten of te verkleinen.

 • netflix app
  Netflix
  Via de Netflix-app kijk je onbeperkt naar de nieuwste series, films en documentaires. Deze app is gebaseerd op een abonnement.
 • youtube app
  YouTube
  Stream eenvoudig YouTube-video's vanaf je smartphone of tablet naar het grote scherm.
 • Prime Video app
  Prime Video
  Stream populaire films en TV-series alsook Amazon Exclusives, zoals The Grand Tour, The Man in the high Castle, en het met een Emmy bekroonde Tumble Leaf.
 • rakuten tv app
  Rakuten TV
  Ontdek de laatste Rakuten TV app! Rakuten TV is de online video service van de Rakuten Groep. Hier vind je naast de nieuwste films ook de beste films en TV-series ooit gemaakt. Huren of kopen, jij beslist! Rakuten TV Smart entertainment.
 • Eleven Sports Network app
  Eleven Sports Network
  Bekijk live sport op elk moment met de Eleven Sports TV app! Mis geen seconde van de actie met live verslaggeving van La Liga, the Emirates FA Cup, EFL Cup, Serie A, Tennis ATP en meer. Geniet van een grote verscheidenheid aan LIVE en exclusieve sport content van wereldklasse.
 • spotify app
  Spotify
  Beluister jouw muziek vanaf je TV met de Spotify-app.
 • insight tv app
  Insight TV
  Het meest avontuurlijke TV-kanaal ter wereld! Met Insight TV ga je op reis met de meest avontuurlijke mensen. Video is beschikbaar in 4K UHD voor een nog intensere beleving.
 • MovieMax app
  MovieMax
  De mooiste en leukste films online en direct te bekijken.
 • Facebook app
  Facebook
  Facebookvideo-app voor TV – Bekijk Facebookvideo’s op groot scherm, zoals de video's van je vrienden en de personen die je volgt, populaire live video’s en aanbevolen video’s. Of herbekijk je favorieten die je bekeken of gedeeld hebt op Facebook. Ontdek nieuwe kanalen, ga op zoek naar video’s en geniet van je favoriete content.
 • Deezer app
  Deezer
  De nieuwe TV-app van Deezer tovert je sofa om in een karaokebar met songteksten op het scherm! Meld je aan voor een gratis account voor Mixes en je Deezer Flow of een Premium+-account voor onbeperkte muziek.

Waarom een Samsung Smart TV?

Meer dan alleen maar verbonden met het internet

Een Samsung Smart TV is meer dan alleen maar apps op je TV. Allereerst reageert een Samsung Smart TV enorm snel. Dankzij de krachtige processor navigeer je nog sneller tussen verschillende apps. Daarnaast beschikken Samsung Smart TV’s over autodetectie, zo herkent de TV bijvoorbeeld direct jouw Xbox One en geeft hij deze een naam in plaats van HDMI2. Ten derde beschikken veel Samsung TV’s over de One Remote Control. Dat is een slimme afstandsbediening waarmee je naast je TV ook alle randapparatuur bedient. Kortom, of je nu op zoek bent naar een snelle Smart TV of een Smart TV met veel extra’s, een Samsung Smart TV heeft het allemaal.

(Premium) One Remote Control

Bedien al je aangesloten apparaten met één afstandsbediening.

Bevrijd de woonkamer van een stapel afstandsbedieningen. Dankzij de Samsung One Remote Control bedien je niet alleen je TV, maar ook al je aangesloten apparaten met een en dezelfde afstandsbediening. De afstandsbediening wordt meegeleverd bij veel 2018 Samsung Smart TV’s. Een aantal 2018 Samsung Smart TV’s beschikken over de zilverkleurige Premium One Remote, een afstandsbediening die echt gezien mag worden.