Performance check
Wireless Charger Duo Pad in het wit met het grafisch S10-logo eroverheen gelegd

Accessoires

De Galaxy S10-serie is nog maar het begin

Wearables & Smartwatches

Apparaten die gemakkelijk passen bij je actieve levensstijl

* Accessoires apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid van een bepaald model of bepaalde kleur kan per land of provider verschillen.

Foto van de Galaxy Watch Active in vier kleuren: Galaxy Watch Active in het zwart, Galaxy Watch Active in het lichtgrijs, Galaxy Watch Active in het Pink Beige, en Galaxy Watch Active in het Sea Green

Galaxy Buds sluit eenvoudig aan op Galaxy S10e, S10 of S10+, zodat je Bixby kunt gebruiken om muziek te spelen en handsfree te bellen. 1

Galaxy Watch Active helpt je elke dag gezonder te zijn door activiteiten te volgen en eenvoudig te koppelen aan Galaxy S10e, S10 en S10+, allemaal met een prachtig gestroomlijnd ontwerp.

Cases

Bescherming met stijl die opvalt

* Accessoires apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid van een bepaald model of bepaalde kleur kan per land of provider verschillen.

Afbeelding van drie Galaxy S10+ telefoons in verschillende versies: Galaxy S10+ in Prism White met op de voorzijde een Silicon cover in het blauw, Galaxy S10 plus in Prism White met de Protection Standing Cover in zilver, met de standaard voor een optimale kijkhoek en de Galaxy S10 plus in prisma zwart liggend op de voorkant met LED-cover in zwart.

Stroom

Opladen zonder snoer

* Accessoires apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid van een bepaald model of bepaalde kleur kan per land of provider verschillen.

Draadloze oplader Duo Pad in wit toont het opladen van de Galaxy S10 plus in Prism White en Galaxy Watch Active in lichtgrijs
Draadloze batterij in roze toont het opladen van de Galaxy S10 plus

Draadloos oplader Duo Pad laadt snel je Galaxy S10e, S10 of S10+ op met Fast Wireless Charging 2.0 terwijl je Galaxy Watch Active tegelijkertijd oplaadt.4, 5, 6

Wireless Battery Pack past bij de vrijheid en kracht van Fast Wireless Charging in een 10.000 mAh-batterij, terwijl het ook mogelijk is om indien nodig via het snoer op te laden.7

Galaxy S10e
Galaxy S10
Galaxy S10+

Kleuren

Galaxy S10e
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Canary Yellow
Galaxy S10
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
Galaxy S10+
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Ceramic White*
 • Ceramic Black*

Schermgrootte

Galaxy S10e 5.8”
Galaxy S10 6.1”
Galaxy S10+ 6.4”

Weergavetype

Galaxy S10e Flat
Galaxy S10 Edge
Galaxy S10+ Edge

Vingerafdruksensor

Galaxy S10e Gevoelige vingerafdrukscanner (Kant)
Galaxy S10 Ultrasonische vingerafdruk (Op het scherm)
Galaxy S10+ Ultrasonische vingerafdruk (Op het scherm)

Camera voorzijde

Galaxy S10e Selfie camera
Galaxy S10 Selfie camera
Galaxy S10+ Selfie camera RGB-dieptecamera

Camera achterzijde

Galaxy S10e Groothoekcamera Ultra Wide Camera
Galaxy S10 Telefoto camera Groothoekcamera Ultra Wide Camera
Galaxy S10+ Telefoto camera Groothoekcamera Ultra Wide Camera

Batterij capaciteit*

Galaxy S10e 3100 mAh (standaard)
Galaxy S10 3400 mAh (standaard)
Galaxy S10+ 4100 mAh (standaard)
 • Model- en kleurbeschikbaarheid kan afhankelijk zijn van land of model
 • De keramiekuitvoering is louter beschikbaar voor Galaxy S10+-modellen met 8 GB RAM en 512 GB interne opslagruimte, en met 12 GB RAM en 1 TB interne opslagruimte.
 • Het scherm van de Galaxy S10e is diagonaal gemeten als een volledige rechthoek 5.8", en 5.6" rekening houdend met de afgeronde hoeken; het scherm van de Galaxy S10 is gemeten als een volledige rechthoek 6,1", en 6.0" rekening houdend met de afgeronde hoeken; en het scherm van de Galaxy S10+ is gemeten als een volledige rechthoek 6.4", en 6,3" rekening houdend met de afgeronde hoeken; het feitelijke weergavegebied is kleiner, omwille van de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing.
 • 3100 mAh, 3400 mAh en 4100 mAh (standaard) verwijst naar de typische waarde van de batterijcapaciteit zoals getest onder laboratoriumomstandigheden van derden. Nominale (minimum) capaciteit is minder. *Typical value is getest onder laboratoriumcondities van derden partijen. De typical value is het geschatte gemiddelde met inachtneming van de deviatie in batterijcapaciteit van de geteste batterijsamples, getest onder IEC 61960 standaarden. De toegekende (minimale) capaciteit is 3000mAh voor de Galaxy S10e, 3300mAh voor de Galaxy S10 en 4000mAh voor de Galaxy S10+. De echte batterijlevensduur kan variëren als gevolg van de netwerkomgeving, gebruikspatronen en andere factoren.

Uitvouwen om de verschillen tussen Galaxy S10-modellen te zien.