Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Camera

Close-up van de achtercamera van de Galaxy S20 in Cosmic Gray

Een gigantische stap voorwaarts in de resolutie voor foto's en video's van bioscoopkwaliteit

 • Hoogtepunten expertbeoordelingen - Camera

PRO-GRADE MULTI-CAMERA

Maak kennis met de Galaxy S20 en S20+

Twee Galaxy S20-telefoons in Cloud Pink, een gezien vanaf de achterkant en een gezien vanaf de voorkant met een afbeelding van een bloem als achtergrond op het scherm, die de plaats van de camera's toont. Aan de voorkant heb je de 10 MP Front Camera en aan de achterkant de 12 MP Ultra Wide Camera, de 12MP Wide-Angle Camera en de 64 MP Telephoto Camera.
Twee Galaxy S20+-telefoons in Cosmic Gray, een gezien vanaf de achterkant en een gezien vanaf de voorkant met een afbeelding van een bloem als achtergrond op het scherm, die de plaats van de camera's toont. Aan de voorkant heb je de 10 MP Front Camera en aan de achterkant de 12 MP Ultra Wide Camera, de 12MP Wide-Angle Camera en de 64 MP Telephoto Camera en DepthVision Camera.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

64 MP

PRO-GRADE MULTI-CAMERA

Maak kennis met de Galaxy S20 Ultra

Twee Galaxy S20 Ultra-telefoons in Cosmic Gray, een gezien vanaf de achterkant en een gezien vanaf de voorkant met een afbeelding van een luchtbel als achtergrond op het scherm, die de plaats van de camera's toont. Aan de voorkant heb je de 40 MP Front Camera en aan de achterkant de 12 MP Ultra Wide Camera, de 108 MP Wide-Angle Camera en de 48 MP Telephoto Camera en DepthVision Camera.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

108 MP

HOGE RESOLUTIE

Met 64 MP zoom je scherp in. Steeds verder.

De 64 MP high resolution camera van de Galaxy S20 en S20+ zorgen voor een scherpere resolutie waarin alles duidelijk te zien is, zelfs wanneer je de foto cropt.

Foto genomen met de 64 megapixel-camera van de Galaxy S20+ van een hoek van een straat waar mensen staan en wandelen. De 64 MP zorgen voor ongelooflijk veel details in je foto's zodat je steeds verder kunt inzoomen zonder helderheid te verliezen. Als we nog verder inzoomen op de foto ontdekken we een scène van een man die voor een billboard wandelt waarop een uitgestoken arm is afgebeeld en het lijkt alsof de billboard de man een tik op zijn neus geeft.

Zoom in om 64 MP te ervaren

HOGE RESOLUTIE

Met 108 MP zoom je scherp in. Steeds verder.

De Galaxy S20 Ultra gaat veel verder dan de normale 12 megapixels en biedt een weergaloze 108 megapixels. Dat zijn miljoenen meer pixels voor ongelooflijk scherpe foto's die je kunt croppen en afdrukken zonder verlies van details.

Foto genomen met de 108 megapixel-camera van de Galaxy S20 Ultra van een koppel op het strand. De 108 MP zorgen voor ongelooflijk veel details in je foto's zodat je steeds verder kunt inzoomen zonder helderheid te verliezen. Als we nog verder inzoomen op de foto ontdekken we in de rechterhoek iemand die een surfplank precies in de goede hoek houdt zodat het lijkt alsof de persoon die achter hen van een rots springt op de surfplank gaat landen.

Zoom in om 108 MP te ervaren

SPACE ZOOM

Zoom 30x in om beelden te vinden die je nooit voor mogelijk hebt gehouden

Onze geavanceerde zoomfunctie begint met 3x Hybrid Optic Zoom. In combinatie met Super Resolution Zoom ondersteund door AI kom je daardoor dichter bij de actie dan ooit tevoren.

Foto genomen met de Galaxy S20+ van een publiek langs achteren gezien tijdens een openluchtconcert. Als we inzoomen zien we een grappig moment van het crowdsurfen van een man dichtbij het podium. Dit laat zien hoe je met Space Zoom kunt inzoomen op momenten die je anders misschien zou hebben gemist.
3xHybrid Optic Zoom1
TOT 30xSuper Resolution Zoom2

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

SPACE ZOOM

Zoom 100x in om beelden te vinden die je nooit voor mogelijk hebt gehouden

Onze meest geavanceerde zoomfunctie tot nu toe begint bij de 10x Hybrid Optic Zoom, mogelijk gemaakt door een revolutionaire lens die het beeld spiegelt en een beeldsensor met hoge resolutie. In combinatie met Super Resolution Zoom, verbeterd met camera-AI, kom je daardoor dicht bij de actie en leg je momenten vast die je anders misschien zou hebben gemist.

Foto genomen met de Galaxy S20 Ultra van een strand met veel mensen. Als we inzoomen zien we een grappig moment van een hond met een roze zonnebril op een handdoek. Dit laat zien hoe je met Space Zoom kunt inzoomen op momenten die je anders misschien zou hebben gemist.
10xHybrid Optic Zoom1
TOT 100xSuper Resolution Zoom2

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

BRIGHT NIGHT

We hebben de sensor vergroot zodat je in het donker meer kunt vastleggen

De grotere beeldsensor zorgt voor scherpe en heldere foto's, zelfs bij weinig licht, en is nog helderder in Night Mode.3 De camera kan meerdere opnames tegelijkertijd maken en die samenvoegen tot één foto met minder onscherp beeld en ruis.

BRIGHT NIGHT

We hebben de sensor bijna drie keer zo groot gemaakt zodat je in het donker meer kunt vastleggen

Bij weinig licht legt het pro-grade camerasysteem meerdere foto’s tegelijk vast en combineert ze tot een waanzinnige shot met minder vervaging en ruis.4 Met grotere afbeeldingssensoren en KI betekent het overschakelen naar nachtmodus dat je in het donker duidelijkere beelden kunt vastleggen.

Foto's van mensen op een donkere plek bij een concert, genomen met de Galaxy S20 Ultra met Night Mode ingeschakeld. Een vrouw in het midden maakt een hart met haar handen. Het verschil in helderheid is duidelijk te zien tussen een foto genomen bij weinig licht in Auto Mode en in Night Mode

Hoe gebruik jeHELDERE NACHT

SELFIE CAMERA

Tover je selfies om tot professionele portretfoto's

Met de 10 MP Front Camera met een snelle AF laat je je van je beste kant zien voor selfies die opvallen.

Selfie genomen met de Galaxy S20+ van een vrouw onder een cirkelvormig lichtschijnsel dat op een halo lijkt.

SELFIE CAMERA

40 MP om selfies te maken die opvallen

De krachtigste selfie camera op een Galaxy smartphone tot nu toe. De 40 megapixel Front Camera van de Galaxy S20 Ultra biedt je pro-grade techniek, waarmee je gedetailleerde selfies maakt. Hij schakelt over op 10 MP met grotere pixels voor scherpe selfies bij weinig licht.

Selfie genomen met de 40 megapixel voorcamera van de Galaxy S20 Ultra van een man die voor een schilderij staat met een blauw vlak en een gele lijn. Hij staat zo dat het net lijkt alsof hij de gele lijn als een spaghettisliert opeet.
8K

8K Video Snap verandert jouw manier van foto's en video's maken

8K VIDEO

Video met de hoogste resolutie op een smartphone

We hebben de resolutie voor mobiele video naar een revolutionair hoog niveau getild – van 4K helemaal naar 8K. Dat is 4 keer meer dan UHD en 16 keer meer dan FHD. Inderdaad, dat betekent bewegende beelden die zelfs op bioscoopformaat nog steeds een superscherpe resolutie hebben.

Een pool party in een huis. Een man en een vrouw lopen langs het zwembad en dan valt de man in het zwembad. Bij het scrollen zien we de video-interface en kunnen we via de video-tijdlijn naar het moment gaan waarop de man in het water valt en waar het net lijkt alsof hij op het wateroppervlak stapt. Het icoontje van 8K Video Snap verschijnt in beeld en als we daarop tikken, maken we een still van dat moment.

8K VIDEO SNAP

Je kunt zelfs 33 MP-foto's meteen uit 8K video halen

Dit is een volkomen nieuwe manier om foto's te maken, iedere keer wanneer je op opnemen drukt. 8K Video maakt van ieder beeld een still waarop je kunt inzoomen voor unieke beelden.

Hoe 8K VIDEOSNAPgebruiken

SINGLE TAKE

Een volkomen nieuwe manier om één opname te maken en die voor meerdere formaten te gebruiken

Single Take is in wezen een burst-modus die de beste modus is geworden. Dankzij de revolutionaire AI kun je tot 10 seconden lang opnames maken en allerlei formaten terugkrijgen – wat betekent dat je de beste stijl voor het moment kunt kiezen zonder nieuwe opnames te hoeven maken.5

Selecteer de Single Take-modus op de camera en tik op de sluiter. Beweeg ten minste 3 seconden tot 10 seconden om de hele scène op te nemen.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.
Een potje bubble soccer is te zien op het scherm van de Galaxy S20 Ultra. De Single Take-interface laat zien hoe je kunt tikken op de sluiter en een video tot 10 seconden kunt maken. Daarna worden er automatisch meerdere formaten aangemaakt.

Steady. Steadier. Super Steady

SUPER STEADY

Geavanceerde AI stabiliseert video als een videocamera

De grotere sensor en antischokstabilisator balanceren de bewegingen van de camera zodat je opnames niet onscherp en haperend zijn, maar superstabiel.

Een vrouw is aan het trailrunnen. Er komt een slideshow in beeld die dezelfde opnames toont, maar met Super steady uitgeschakeld. De video met Super Steady ingeschakeld laat zien hoe stabiel de opname is.

Hoe SUPER STEADYgebruiken

EDITEN

Een editprogramma, gewoon op je smartphone

Je kunt meerdere video's en foto's editen, overgangen maken, ondertiteling toevoegen, de snelheid veranderen of foto's en 4K video's samenvoegen om een echte film te maken.6

Close-up van de onderste helft van de Galaxy S20 Ultra waarop de interface van het editprogramma te zien is

Je video’s en foto’s delen was nooit eerder zo makkelijk.

QUICK SHARE

Deel alles meteen met je vrienden

Kijk wie van je contacten in de buurt is. Je kunt met 5 vrienden tegelijkertijd video's en foto's delen. Je hoeft niets te koppelen.7

Twee vrouwen houden allebei een Galaxy S20 Ultra-telefoon vast. Je ziet hoe gemakkelijk je met Quick Share foto’s kunt delen met je vrienden in de buurt.

En je krijgt ook nog eens een camera met revolutionaire eigenschappen

NIGHT HYPERLAPSE

Schitterende time-lapses die er beter uitzien dan ooit tevoren

Leg de nacht op een totaal unieke manier vast. Dankzij geavanceerde low light-technologie kun je video's maken met een lange belichting voor schitterende lichtstrepen.

Night Hyperlapse video-opname van een snelweg. De koplampen veranderen in schitterende lichtstrepen wanneer de auto's rijden

PRO MODE

Een pro-grade tool voor professionele foto's en video's

Met Pro Mode heb je alle opname-opties binnen handbereik. Net zoals bij een DSLR-camera kun je de instellingen zoals ISO, sluitersnelheid en belichtingsniveau volledig naar wens handmatig instellen.

Foto gemaakt met de Galaxy S20 Plus met Pro Mode ingeschakeld van een groep mensen die een voorhoofdlamp dragen en de zaklamp van hun telefoon gebruiken om een sterrenbeeld na te bootsen in de nacht

Alle favorieten die de nieuwe standaard zetten

 • HDR

  Maak foto's en video's met schitterende, levensechte kleuren.

 • FOTO EN VIDEO BOKEH

  Vervaag achtergronden en voeg bokeh-effecten toe voor artistieke foto's en video's.

 • SUPER SLOW-MO

  De supersnelle camera legt tot 960 frames per seconde vast.8

 • 4K UHD-OPNAMES MET SWITCHEN TUSSEN FRONT- EN BACKCAMERA'S

  Zowel de front- als de backcamera's maken opnames in schitterend 4K UHD en je kunt tijdens het opnemen probleemloos daartussen switchen.

 • HDR10+-OPNAMES

  Kleuren en contrasten blijven levendig in iedere scène dankzij HDR10+ en Dynamic Tone Mapping.9

 • AR DOODLE

  Je kunt unieke video's maken door 3D-creaties op je gezicht en om je heen te projecteren.

 • 3D SCANNER

  Verander levensechte objecten in 3D-animaties.10, 11

 • QUICK MEASURE

  Dit is een meettoestel in je camera.12

Galaxy S21 Ultra 5G

Maak kennis met de baanbrekende smartphone

ONTDEK MEER

Inruilen voor een nieuw model

Ruil je oude toestel in en ontvang tot €350 inruilwaarde bij aankoop van een Galaxy S20.

Meer informatie