Design

Close-up van Galaxy S20 Ultra in Cosmic Gray van opzij gezien in landschapsmodus. De smartphone draait, zodat meer van het Infinity-O Display zichtbaar wordt, met een afbeelding met luchtbellen als achtergrond op het scherm.

Intelligent, mooi en heel veel power

Geen filmkaartjes meer nodig

Dynamic AMOLED 2x

Weergave in bioscoopkwaliteit die in de palm van je hand past

De randen zijn ver naar achteren geschoven en er is geen inkeping — alleen een minuscule camera-uitsparing. Het HDR10+ gecertificeerde Infinity-O Display biedt een groot scherm met minimale onderbrekingen waar je helemaal in opgaat.

Galaxy S20 Ultra van voren gezien in landschapsmodus. Voor het display wordt een persoon zittend op een bankje getoond om de intense bioscoopkwaliteit van het Dynamic AMOLED 2X display te laten zien.

120 Hz Display

We hebben de vernieuwingsfrequentie verhoogd voor ongelooflijk soepel scrollen en gamen.

120 Hz maakt het scrollen soepel met naadloze schermovergangen. Terwijl de supersnelle, nauwkeurige touchrespons zorgt voor een meer reactieve game-ervaring. Je gelooft het pas wanneer je het ziet, en voelt.2

Twee schermen naast elkaar, een van 60Hz en de andere van 120Hz. Beide scrollen door de galerij, maar het 120Hz-scherm toont een soepelere scrol met minder trillingen.
 • Eye Comfort display

  Het display gaat vermoeide ogen en moeilijk in slaap vallen tegen omdat schadelijk blauw licht op pixelniveau wordt verwijderd zonder afbreuk te doen aan de kleuren.

 • Ultrasonic Fingerprint

  GeĂŻntegreerd in het scherm worden met behulp van trillingen de hoogte- en diepteverschillen in de richels van je vingerafdruk in 3D geregistreerd voor een onzichtbare beveiliging.

 • One UI 2

  Ontworpen voor alledaagse eenvoud

  Ga naar One UI 2

De telefoon zonder watervrees

Waterbestendig

Waterbestendig tot 1,5 meter diep onder water gedurende 30 minuten.

IP68 beschermingsfactor3

Close-up van de achtercamera van de Galaxy S20 Ultra in Cosmic Gray. Met waterdruppels om de waterbestendigheid van IP68 weer te geven.

Hogere prestaties dan ooit tevoren

All-Day battery

Oneindig veel power

Onze batterijen zijn krachtig, met een maximum van 5000 mAh (gemiddeld).4, 5 Maar ze zijn ook intelligent, ze passen zich aan je mobiele gewoontes aan om energie te besparen en gaan veel langer mee zonder dat je ze opnieuw hoeft op te laden.

De Galaxy S20 Ultra van voren gezien in landschapsmodus met de nachtelijke skyline van een stad op het scherm. De maan aan de hemel is half op het scherm en half buiten het scherm zichtbaar om te laten zien hoe de All-Day battery de hele dag lang mee gaat.
 • Super Fast Charging

  Sluit je smartphone aan om in enkele minuten tijd urenlang van je smartphone te genieten.

 • Fast Wireless Charging 2.0

  Leg je smartphone op de oplader om supersnel op te laden.6

 • Wireless PowerShare

  Laad je buds en watch op, en zelfs de smartphone van iemand anders.7

AP + RAM

De smartphone die nog sneller denkt

Meer spelletjes spelen, minder wachttijd, dankzij een krachtige RAM en een verbeterde processor met ingebouwde geavanceerde AI. Met Quick Launch kun je zelfs selecteren welke favoriete apps direct moeten opstarten, zodat ze sneller klaar staan dan jij.

Een vrouw die haar Galaxy S20 Ultra gebruikt en glimlacht omdat deze snel en krachtig is dankzij de geavanceerde AP en RAM.
7 nmProcessor
Tot 16 GBRAM (LPDDR5)8

Filmliefhebbers verheugen zich

Opslagruimte

Voldoende ruimte voor 500 speelfilms9

Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra worden standaard geleverd met een enorme opslagruimte voor al je high-res video's en foto's. Je kunt deze verder uitbreiden met een microSD-kaart voor nog meer opslagruimte – tot 1,5 TB in totaal.10

Galaxy S20 Ultra in landschapsmodus met foto's die uit het scherm springen
TOT 512 GBIntern11
EN NOG EENS 1 TBvia microSD
5G

Supersnel 5G

Superhoge snelheden zodat je kunt blijven delen en streamen

De Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra zijn 5G ready. Dankzij de ingebouwde 5G-modem kun je razendsnel uploaden en downloaden.8 Dat betekent live streamen, delen en spelletjes spelen tegen superhoge snelheden.

Mensen in en rond een zwembad achter een huis met een overlay van een streaming-interface. De video is soepel met weinig vertraging dankzij de snelle verbinding.

Gamen

Hyperresponsieve touch display waardoor je niets meer mist

Laten zien wie de baas is ziet er beter uit en voelt beter aan op het Infinity-O Display. De video is soepel, terwijl de touchrespons snel is met de krachtige combinatie van hardware en software die zorgt voor superieure prestaties, zonder vertraging.

Galaxy S20 Ultra gezien in landschapsmodus met een afbeelding van de game Forza Street op het scherm

Met innovatieve en nieuwe manieren om verbinding te maken en te delen met vrienden

Music Share

De DJ spelen vanop de achterbank tijdens de autorit

Met Music Share maak je verbinding via Bluetooth met de telefoon van vrienden om muziek af te spelen via de luidsprekers waarop ze zijn aangesloten – zo heb jij de controle over de afspeellijst.13

Een vrouw die op de achterbank van een auto zit met de melding voor Music Share eroverheen. Er staat †Muziek afspelen op Jane's auto?’ Jij kunt de Bluetooth-luidspreker of koptelefoon van Jane bedienen.

Google Due

Videochatten met vrienden in Full High Definition

De manier waarop je communiceert is nu verbeterd, en wel zonder vertraging. Kom oog in oog te staan met jouw belangrijkste contacten en sluit naadloos aan op Google Duo vanaf uw smartphone. Geniet van vloeiende videogesprekken op meerdere besturingssystemen.14

*Google Foto's is een handelsmerk van Google LLC.

Galaxy S20 Ultra van voren gezien met de Google Duo interface op het scherm en twee vrienden die met elkaar praten. De video is in Full High Definition dankzij Google Duo en de vrienden kunnen chatten, zelfs als ze op een ander besturingssysteem zitten.

En alle Galaxy Essentials

 • Bixby

  De intelligente assistent die altijd voor je klaarstaat. Vraag maar en Bixby gaat aan de slag.15

  Ga naar Bixby
 • Bixby Vision

  Maak je camera intelligent om op de hoogte te blijven van de wereld om je heen.16

  Ga naar Bixby Vision
 • Samsung Knox

  Meerlaagse bescherming om je telefoon vanaf chipniveau te beveiligen.

 • Identificatie

  Ontgrendel je telefoon met Gezichtsherkenning of Ultrasone Fingerprint. Je kunt ook een pincode, patroon of wachtwoord kiezen om je gegevens te beveiligen.

 • Surround Sound

  Stereogeluid versterkt door Dolby Atmos voor een duidelijk en rijk 3D-geluid.

 • Samsung DeX

  Toegang tot uw bestanden en apps op een nog groter scherm in desktop modus.17

  Ga naar Samsung DeX
 • Hybride SIM

  Bewaar meer met een microSD-kaart of plaats een tweede SIM-kaart voor Dual SIM-mogelijkheden.18, 19

 • eSIM Ready

  Geen fysieke SIM-kaart meer nodig, gewoon direct switchen tussen telefoonabonnementen.20

In het doosje

Alles wat je nodig hebt om van start te gaan

Pak de meegeleverde accessoires uit om goed van start te gaan met je Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra.21

Een overzicht van de artikels in de doos van de Galaxy S20, S20 plus en S20 Ultra. De verpakking, het toestel, een Clear Cover, de USB Type-C-kabel, reisadapter, koptelefoon, oordopjes en een clip voor het uitwerpen van de SIM-kaarthouder.

Inruilen voor een nieuw model

Ruil je oude toestel in en ontvang tot €350 inruilwaarde bij aankoop van een Galaxy S20.

Meer informatie