VERGELIJK DE GALAXY S20, S20+ EN S20 ULTRA

Doe een virtuele testrit met de nieuwste Galaxy-telefoons

De bovenste helften van de Galaxy S20 Ultra en Galaxy S20 plus, beide van voren gezien, schuin naar elkaar toe. De Galaxy S20 Ultra heeft een bubbelachtergrond op het scherm en de Galaxy S20 plus heeft een achtergrond met grafische bloemen op het scherm
Pop-up sluiten

Een compleet schitterende telefoon

Galaxy S20 in Cosmic Grey gezien van de voorkant met paarse bloemen-achtergrond op het scherm. Het vrijwel randloze Infinity-O scherm is bijna net zo groot als de hele voorkant van de telefoon, met een minuscuul gaatje voor de camera aan de voorzijde in het midden. Aan de rechterkant zitten de volumeknoppen en de knop om in en uit te schakelen en voor Bixby, plus de afgeronde kant van het Infinity-O scherm. Aan de achterkant zitten de drie camera’s en flits met het Samsung-logo in het oppervlak geëtst. De linkerkant is glad met alleen de afgeronde kant van het Infinity-O scherm voor een strak, minimalistisch gevoel. Sleep om het apparaat in 360 graden te zien.
Galaxy S20 in Cosmic Black gezien van de voorkant met paarse bloemen-achtergrond op het scherm. Het vrijwel randloze Infinity-O scherm is bijna net zo groot als de hele voorkant van de telefoon, met een minuscuul gaatje voor de camera aan de voorzijde in het midden. Aan de rechterkant zitten de volumeknoppen en de knop om in en uit te schakelen en voor Bixby, plus de afgeronde kant van het Infinity-O scherm. Op de achterkant zitten de vier achterzijde camera’s en flits, met het Samsung-logo in het oppervlak geëtst. De linkerkant is glad met alleen de afgeronde kant van het Infinity-O scherm voor een strak, minimalistisch gevoel. Sleep om het apparaat in 360 graden te zien.
Galaxy S20 Ultra in Cosmic Black gezien van de voorkant met bellen-achtergrond op het scherm. Het vrijwel randloze Infinity-O scherm is bijna net zo groot als de hele voorkant van de telefoon, met een minuscuul gaatje voor de camera aan de voorzijde in het midden. Aan de rechterkant zitten de volumeknoppen en de knop om in en uit te schakelen en voor Bixby, plus de afgeronde kant van het Infinity-O scherm. Op de achterkant zitten de vier achterzijde camera’s en flits, met het Samsung-logo in het oppervlak geëtst. De linkerkant is glad met alleen de afgeronde kant van het Infinity-O scherm voor een strak, minimalistisch gevoel. Sleep om het apparaat in 360 graden te zien.

display

Een state-of-the-art kunstwerk

De Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra naast elkaar met een afbeelding van verf in water op de drie schermen
 • Galaxy S20
  6.2” Infinity-O Display2 Gorilla Glass 6
 • Galaxy S20+
  6.7” Infinity-O Display2 Gorilla Glass 6
 • Galaxy S20 Ultra
  6.9” Infinity-O Display2 Gorilla Glass 6

zoom

Neem foto’s waarvan je alleen maar durfde dromen

 • Galaxy S20 & S20+
  64MPHigh resolution camera
  3xHybrid Optic Zoom3
  Tot30xSuper Resolution Zoom4
 • Galaxy S20 Ultra
  108MPHigh resolution camera
  10xHybrid Optic Zoom3
  Tot100xSuper Resolution Zoom4
3D-simulatie van de lenzen van de camera aan achterzijde op Galaxy S20 Ultra in Cosmic Grey

*Afbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

*Afbeeldingen gemaakt met Galaxy S20 Ultra. Actuele UI kan verschillen.

Pop-up sluiten

Vind shots die je nooit voor mogelijk hield

1.0x Bij 1.0x zoom, een luchtfoto van een strand, met veel parasols en mensen die in de zon op handdoeken liggen 2.0x Een 2.0x ingezoomde weergave van het strand. In het midden een blauwe handdoek en voorwerpen die nog niet duidelijk zichtbaar zijn 4x Verder ingezoomd op het strand op 4x, de foto is nog steeds duidelijk en de blauwe handdoek is beter zichtbaar 10x Nog meer ingezoomd met 10x hybride optische zoom, we zien de blauwe handdoek dichterbij en zien een picknickmand, een grote tas en een hond op de handdoek zitten 30x Meer ingezoomd, nu met 30x superresolutiezoom, en de hond wordt nu in het midden gezien terwijl hij op de blauwe handdoek zit. De foto is nog altijd duidelijk ondanks de lange zoom 100x Helemaal ingezoomd op 100X-ruimtezoom, we kunnen duidelijk zien dat de hond een roze bril draagt
1.0x

*Afbeeldingen gemaakt met Galaxy S20 Ultra. Actuele UI kan verschillen.

8k

8K Video Snap changes how you capture photos and video

Probeer
Close-up van de achtercamera van de Galaxy S20 Ultra
Pop-upvenster sluiten

8K Video Snap verandert jouw manier van foto's en video's maken

Een pool party in een huis. Een man en een vrouw lopen langs het zwembad en dan valt de man in het zwembad. Bij het scrollen zien we de video-interface en kunnen we via de video-tijdlijn naar het moment gaan waarop de man in het water valt en waar het net lijkt alsof hij op het wateroppervlak stapt. Het icoontje van 8K Video Snap verschijnt in beeld en als we daarop tikken, maken we een still van dat moment.

bright night

Bright Night haalt meer licht binnen, zodat je 's nachts meer kunt vastleggen.

Foto gemaakt met Night Mode op de Galaxy S20 Ultra op een donkere plek bij een concert. Een vrouw in het midden maakt een hart met haar handen. De foto is goed verlicht en helder ondanks de donkere omgeving.
 • Galaxy S20
  1/1.76” afbeelding sensorgrootte Sensor is zo'n 1,7x groter dan die van de Galaxy S10
 • Galaxy S20+
  1/1,76” afbeelding sensorgrootte Sensor is zo'n 1,7x groter dan die van de Galaxy S10
 • Galaxy S20 Ultra
  1/1.33” afbeelding sensorgrootte Sensor is zo'n 2,9x groter dan die van de Galaxy S10
Probeer
Pop-upvenster sluiten

Bright Night haalt meer licht binnen, zodat je 's nachts meer kunt vastleggen.

Foto van een vrouw, bij weinig licht genomen met de Galaxy S20+ met Night Mode uitgeschakeld
Galaxy S20 & S20+
Foto van een vrouw, bij weinig licht genomen met de Galaxy S20+ met Night Mode ingeschakeld. De foto is helderder en kleurrijker dan de foto met Night Mode uitgeschakeld.
Galaxy S20 Ultra
Foto van een concert met een vrouw in het midden die een hart maakt met haar handen, bij weinig licht genomen met de Galaxy S20 Ultra met Night Mode ingeschakeld. De foto is helderder en kleurrijker dan de foto met Night Mode uitgeschakeld.
Galaxy S20 Ultra

Batterij

Oneindig veel power

De Galaxy S20 Ultra gezien vanaf de voorkant in landschapsmodus met de skyline van een stad op het scherm. De zon aan de hemel is half op het scherm en half buiten het scherm zichtbaar om te laten zien hoe de All-day battery de hele dag lang mee gaat.
 • Galaxy S20
  4000mAh (gemiddeld)5
 • Galaxy S20+
  4500mAh (gemiddeld)5
 • Galaxy S20 Ultra
  5000mAh (gemiddeld)5

Inruilen voor een nieuw model

Ruil je oude toestel in en ontvang tot €350 inruilwaarde bij aankoop van een Galaxy S20.

Meer informatie