Design

Hand die Galaxy S7 edge vasthoudt

Gestroomlijnde
perfectie

Zijaanzicht van Galaxy s7
Hand die galaxy s7 edge vasthoudt
Galaxy S7 Galaxy S7 edge

Design met een reden

Omdat we weten dat je heel veel tijd zult doorbrengen met de Galaxy S7 of de Galaxy S7 edge, zijn we heel ver gegaan om nooit eerder vertoonde lijnen te creëren die prachtig vloeiend en solide zijn.

Re
defined
Hand die galaxy s7 edge horizontaal houdt

Materialen van topkwaliteit

We hebben veel tijd besteed aan het perfectioneren van de rondingen van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge. Via een zelfontwikkeld proces, 3D-thermoforming, hebben we 3D-glas zodanig nauwkeurig vormgegeven dat het samenvalt met de curved metalen legering, waardoor een schitterende naadloze, sterke behuizing uit één stuk ontstaat.

Galaxy s7 edge die plat ligt

Comfortabele greep

De comfortabel greep van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge ontstaat door hun dubbel gebogen achterkant. Elk aspect van het design, van de natuurlijk vloeiende lijnen tot de geringe dikte, draagt bij aan een greep die zo prettig is dat je nooit meer wilt loslaten.

Een man
Hand die galaxy s7 bij gezicht van man houdt
  • Close-up van camera van galaxy s7 edge en sensor 1
  • Close-up van camera van galaxy s7 edge en sensor 2
  • Close-up van onderste deel van galaxy s7 edge
  • Close-up van gebogen glas van galaxy s7 edge

Water- en stofbestendig

Met de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge hoef je je voor je smartphone geen zorgen te maken over vochtige oppervlakken. Je kunt hem blijven gebruiken, zelfs nadat hij in het water is gevallen. Je kunt games spelen in het zwembad, selfies plaatsen op het strand en een taxi bellen in de regen. Deze toestellen hebben een beschermingsklasse IP68*. *Kan tot 30 minuten in 1,5 meter water worden ondergedompeld.

Vernieuwde
verpakking

galaxy s7 edge met nieuw ontworpen verpakking