Reviews

samsung galaxy s7

Samsung Galaxy S7 Edge -
subtiele upgrade

Samsung zet opnieuw een maatstaf neer met de Galaxy S7 Edge. Aan de buitenkant zie je amper het verschil met zijn voorganger, maar binnenin is er een pak veranderd.

Samsung Galaxy S7 edge:
Toptoestel met een hoek af

Een stof- en waterdicht design, een kaartslot en een camera met Dual Pixel-technologie. Dat zijn kort samengevat de grootste blikvangers bij de nieuwe high-end telefoons van Samsung. Wat de Zuid-Koreanen er niet bij vertellen, is dat twee van die features in 2014 al debuteerden op de Galaxy S5. Ook die smartphone was waterbestendig en kon via een microSD-kaartje van extra geheugen worden voorzien. Bij de Galaxy S6 waren beide specificaties plots verdwenen, en nu zijn ze dus – hopelijk voorgoed – weer terug. Voor wat betreft de camera, buiten schieten we al sinds jaar en dag prima foto’s met onze smartphone, maar binnen zet de S7 (edge) wel degelijk een stap vooruit voor wat betreft kleurechtheid, belichting en de reductie van beeldruis.

Samsungs Galaxy S7
legt de lat weer wat hoger

Qua uiterlijk mag Samsungs nieuwe vlaggenschip dan wel in het verlengde liggen van zijn voorganger, binnenin is er voldoende veranderd om te kunnen spreken over een geslaagde update. Maak kennis met 's werelds strafste smartphone.

Reviews