Downloaden, opladen, wisselen tussen apps - alles gaat razendsnel. Dankzij de meest geavanceerde 10 nm processor: de allereerste, en hij zit in de Galaxy S8 and S8+. Bovendien zijn de Galaxy S8 en S8+ bestand tegen morsen, spetteren en onderdompelen. Kortom je kunt gewoon blijven verder doen waar je mee bezig was. In de regen en desnoods onder de douche.

* De Galaxy S8 en S8+ hebben een IP68-certificatie, wat betekent dat ze bestand zijn tegen stof en vuil en tot 30 minuten onder water kunnen blijven tot een diepte van 1,5 meter.

De allereerste 10 nm AP

Een nieuwe standaard voor snellere smartphones

Sneller startende apps en een langere batterijduur: de Galaxy S8 en S8+ zijn sneller en presteren beter dankzij de innovatieve 10 nm processor die 20% minder energie verbruikt. Net zo efficiënt als jijzelf.

Afbeelding: deconstructiemodel van Galaxy S8 met 10 nm AP, snelle CPU en GPU
Video: de bouwlagen in de Galaxy S8 met verbeterde CPU en GPU
10 nm mobiele AP
10% krachtigere CPU
50% meer
mogelijkheden GPU

LTE en WiFi

Sneller downloaden

De Galaxy S8 en S8+ zijn klaar voor gigabit-LTE en gigabit-WiFi. De WiFi van de Galaxy S8 en S8+ ondersteunt 1024-QAM voor downloadsnelheden die 20% hoger liggen dan bij het vorige model. De internetsnelheid is meer dan ooit geschikt voor het downloaden van grote bestanden en delen van heel veel gegevens.

* De Galaxy S8 en S8+ zijn via WiFi tot 20% sneller dan de Galaxy S7 (802.11ac). De werkelijke snelheid kan afwijken, afhankelijk van land, telefoonprovider en andere gebruiksfactoren. Router met 1024-QAM ondersteuning vereist.

Horizontaal vastgehouden Galaxy S8 waarop een video draait
Cat.16Snellere LTE
1024-QAMSnellere WiFi

Gaming

Games die verder gaan

Je favoriete games kennen geen grenzen op het scherm zonder randen van de Galaxy S8 en S8+. Omdat deze toestellen gebruik maken van Vulkan kan je uren spenderen in de beste games met de meest intensieve graphics.

* Exclusieve game-aanbiedingen voor je Galaxy vind je in Galaxy Apps.

* Zet in de instellingen Volledig scherm aan voor nog meer spelplezier.

Afbeelding: game op Galaxy S8 scherm
Afbeelding: game op smartphone
Afbeelding: game op smartphone
Logo van Need for Speed No Limits

Audio

Een open geluid

Gek op goed geluid? Eindelijk hoor je muziek zoals het bedoeld is, want de Galaxy S8 en S8+ ondersteunen hoogwaardige 32-bits PCM- en DSD64/128-weergave. En de nieuwe oortelefoons zorgen niet alleen voor een echt AKG-geluid, ze passen ook beter en blijven comfortabel aanvoelen als je lekker meerockt.

* DSD64- en DSD128-weergave kan beperkt zijn, afhankelijk van de bestandsindeling.

11F woofer 8F tweeter
Afb: deconstructiemodel Samsung AKG oortelefoons
Video: deconstructie van de nieuwe Tuned by AKG oortelefoons van de Galaxy S8 brengt opbouw in beeld en illustreert verbeterd geluid
Logo van Google Music

Muziek voor iedere gelegenheid

3 maanden Google Play Music cadeau. Toegang tot 40 miljoen nummers en duizenden playlists voor iedere gelegenheid. Upload en bewaar tot maar liefst 100.000 tracks en download nummers naar je telefoon, zodat je je muziek ook offline altijd bij je hebt.


* Bij een aankoop. Alleen voor nieuwe klanten. In te wisselen in de Google Play Music-applicatie op geschikte apparaten tussen 21 april 2017 en 29 april 2018. Bepaalde providers zijn uitgesloten. $ 9,99 per maand na de proefperiode tenzij je opzegt voor het einde van de proefperiode. Volledige voorwaarden: g.co/play/fullterms.

Water- en stofbestendig

Regen of zonneschijn, hij werkt altijd

Het regent. Je hebt geen paraplu en je bent verdwaald. Maar met je S8/+ ben je snel weer thuis. Water over je hele smartphone gemorst? Het doet je helemaal niets. Want de Galaxy S8 en S8+ met IP68-classificatie zijn precies zo water- en stofbestendig als je intussen gewend bent van Galaxy smartphones.

* Waterdicht tot 1,5 meter water (maximaal 30 minuten).

Galaxy S8 in gebruik bij hevige regen

Uitbreidbare opslag

Geheugen en nog eens geheugen

Foto's, video's en andere bestanden verwijder je voortaan alleen als je dat wil, en niet omdat het nodig is. Hou je belangrijke content altijd bij de hand dankzij de uitbreidbare opslag tot 256 GB.

Geopende SIM-lade Galaxy 8
MicroSD-kaart in SIM-lade

Batterij

Een batterij die van geen ophouden weet

Je Galaxy S8 of S8+ werkt merkelijk langer na een herlaadbeurt. Zo is de processor niet alleen sneller maar maakt hij ook efficiënter gebruik van de beschikbare batterijcapaciteit. Ook draadloos laden en snelladen zijn makkelijke, handige mogelijkheden.

Horizontaal aanzicht van Galaxy S8 die wordt opgeladen
Video: Galaxy S8 die wordt opgeladen
Video: Galaxy S8 die wordt opgeladen

Snelladen

Hij doet het weer snel

Zelfs als de batterij leeg is, zit je dankzij snelladen maar heel even zonder de Galaxy S8 of S8+.

Zijaanzicht van Galaxy S8 tijdens draadloos laden met Wireless Charger Convertible
Video: Galaxy S8 wordt in de houder van staande Wireless Charger Convertible geschoven

Draadloos opladen

Bye-bye, kabels!

Draadloos opladen? Gewoon neerleggen! Als je ergens naar wil blijven kijken op je smartphone zet je de lader gewoon overeind. En de snellaadfunctie van de Galaxy S8 en S8+ is zo krachtig dat je je smartphone in geen tijd opnieuw in de hand meeneemt.

*Draadloos opladen onder 5 W (normale modus) is compatibel met WPC en PMA.

USB type-C

Past altijd

De tekst Type-C waarbij het streepje bestaat uit een onderaanzicht van een Galaxy S8

Inpluggen en opladen zonder geknoei. Met de laadkabel van de S8 en de S8+ is dat echt zo, want bij USB type-C is er geen verschil tussen boven en onder.

Pre-order je Galaxy S8 | S8+ voor 20 april en ontvang hem 8 dagen voor de officiële lancering.

Bestel de Galaxy S8 of de Galaxy S8+ tussen 29 maart 2017, 18.00 uur en 19 april 2017, 23.59 uur en ontvang hem (bij voldoende voorraad) 8 dagen voordat de reguliere verkoop begint.

Pre-order nu
Kies jouw S8
S8
S8+
S8+ Dual Sim
SM-G950FZKALUX
Galaxy S8
Midnight Black
all
  • Infinity display
  • Baanbrekende camera
  • Betrouwbare beveiliging
  • Makkelijk en snel overstappen met Smart Switch
Midnight Black
all
all
all
all
all
all
all
all
all
all
all
all
 
Binnenkort beschikbaar.
Andere shops
x

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen.

Ga verder met bestellen »