5 vrouwen in sport outfit

42|54 x Z Flip: de perfecte match

De Galaxy Z Flip smartphone, die uitpakt met Samsungs allereerste vouwbare glas,
is er eentje voor tech lovers met een flink gevoel voor stijl!

Dankzij zijn ultra compact design – amper 17,3 mm dik eens je hem dichtvouwt – is de Galaxy Z Flip een unieke eyecatcher. Om deze statement-makende telefoon en de #ZFlipSideOfLife in de verf te zetten, ging Samsung op zoek naar een modelabel dat innovatie combineert met design en stijl. Een label als 42|54, het Belgisch modemerk van Olympische kampioenes Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée.

Het resultaat? Een very fashionable collab!

Take a walk on the #ZFlipSideOfLife

Je gevoel voor stijl of favoriete tech thuis laten tijdens het sporten? Never again! Samsung vroeg Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo in deze exclusieve collab rond de Galaxy Z Flip hun fashion sense en sportieve knowhow te vertalen van de piste naar de catwalk… naar jouw dagelijkse (sport)routine!

Twee vrouwen in sport outfit met Samsung Z Flip

The big reveal

De primeur van de Samung x 42|54 collab?

Een super comfortabele en stylish legging met een zakje om je Z Flip altijd bij de hand te hebben. Genious! Benieuwd hoe de #Zsquad op deze verrassing reageerde?

Vrouw in sprotkleding voor een spiegel met Samsung Z Flip
Samung x 42|54 collab video

Samen sterk voor vrouwenrechten

Via deze exclusieve collab rond de Galaxy Z Flip, zetten Samsung en 42|54 ook graag vrouwenrechten in de kijker: de opbrengst van de online veiling, die op 23 mei start, gaat integraal naar een project van Plan International België in Senegal, waarin sport vrouwen helpt meer zelfvertrouwen te krijgen.

5 vrouwen in sport outfit met Samsung Z Flip