Samsung Soundbar 2019

3 categorieën soundbars, voor ieder wat wils

De Q-Series Cinematic Soundbar zorgt ervoor dat je midden in de actie zit, dankzij zijn omhoog gerichte luidsprekers. De All-in-one Soundbar levert door zijn geïntegreerde subwoofer krachtige bassen en zorgt zo voor een kamervullend geluid. Onze Essential Soundbars zijn minimalistisch en de kortste weg naar een sensationeel geluid.

Kies jouw Soundbar

Bekijk alle soundbars

Cinematic Soundbar

Beleef de bioscoop thuis

Dankzij onze high-end Q-Series Cinematic Soundbars zit je midden in de actie. Met omhoog gerichte luidsprekers en Dolby Atmos*-ondersteuning word je ondergedompeld in kristalhelder geluid. Deze soundbars vullen iedere hoek van de kamer met rijke, zuivere en spectaculaire klanken. Beleef geluid zoals nooit tevoren.

*Enkel op de Soundbars HW-Q90R, HW-Q80R en HW-Q70R.

Cinematic Soundbar

*Enkel op de Soundbars HW-Q90R, HW-Q80R en HW-Q70R.

All-in-one Soundbar

Het perfecte geluid uit een alles-in-één design

De All-in-one Soundbar met geïntegreerde subwoofer levert krachtige bassen en een kamervullend geluid. Je hebt geen aparte subwoofer nodig. Het alles-in-één design creëert een basklank met impact en maakt van elke zetel de beste zetel in huis. Dankzij de centrale luidspreker* en Samsung’s Distortion Cancelling-technologie* hoor en voel je elke noot alsof je met je favoriete artiest in de opnamestudio staat.

*Uitgezonderd MS550.

Samsung All-in-one Soundbar

*Uitgezonderd MS550.

Essential Soundbar

De kortste weg naar sensationeel geluid

Slank, stijlvol en minimalistisch. Onze Soundbars verbinden zich naadloos via Bluetooth met je televisie, en bezorgen je een ongelooflijke audio-ervaring. Omdat je elke functie van je televisie en je soundbar met één enkele Samsung afstandsbediening bestuurt, was het nog nooit zo gemakkelijk om sensationeel geluid toe te voegen aan je tv. De Essential Soundbar-categorie bestaat uit modellen met subwoofer en compacte modellen zonder subwoofer.

Samsung Essential Soundbar

Accessoires

Eindeloze mogelijkheden.

Vind het perfecte accessoire om je geluidservaring compleet te maken. Combineer je All-in-one Soundbar met achterspeakers.

Samsung Soundbar Accessoires

SmartThings-app

Alle muziek binnen handbereik

Met de SmartThings-app bedien je verschillende apparaten met je smartphone, of je nu thuis of onderweg bent. Met de app voeg je gemakkelijk je Audioproducten toe aan je thuisnetwerk.

Samsung Smartthings-app