De achtergrond verlichting van mijn Samsung camera blijft donker, wat moet ik doen?

Blijft het scherm donker nadat je je camera openklapt, of aanzet dan kan dit verschillende oorzaken hebben.

Oplossing

De accu is leeg, sluit de camera aan op uw oplader, wacht 15 minuten en probeer het opnieuw.

De camera loopt vast, houdt dan de aan-uit knop 10 seconde ingedrukt. Wacht 2 minuten en klik vervolgens weer op de aan-uit knop om het toestel in te schakelen.

Zet de camera uit door de aan-uit knop kort ingedrukt te houden. Haal vervolgens het geheugenopslag kaartje uit het toestel , doe de accu er weer in en zet het toestel nogmaals aan.

Lost dit het probleem niet op, ga dan naar de reparatie pagina.