Hoe kan ik foto’s uploaden naar Skydrive?

Om foto’s te kunnen uploaden naar Skydrive heb je eerst een account nodig. Ga hiervoor naar www.skydrive.com en maak daar een account aan.

Foto’s uploaden

1. Draai de modusdraaiknop op de camera naar WiFi.
2. Selecteer img1.gif. Er verschijnt nu een pop-up venster waarin je wordt gevraagd om een account aan te maken. Druk vervolgens op OK.
3. Je camera maakt nu verbinding via WLAN met het toegangspunt waar je het laatst verbinding mee heeft gemaakt. Als dit de eerste keer is dat je verbinding maakt met een toegangspunt, gaat de camera zoeken naar beschikbare toegangspunten.
4. Meld je aan met je Skydrivegebruikersnaam en wachtwoord.
5. Selecteer de foto’s die je wilt uploaden en druk op OK.
6. Selecteer tenslotte ‘Uploaden’.