Waarom werkt mijn GPS op mijn laptop niet meer na het resetten naar fabrieksinstellingen?

Indien je met behulp van het Recovery programma een volledig herstel hebt uitgevoerd, dan heeft het het apparaat dat in verbinding staat met de GPS een andere COM-poort nummer gekregen. Hierdoor kunnen de GPS-locatiegegevens niet meer worden verzonden. Je kunt dan 2 dingen doen:

Optie A: besturingssysteem opnieuw installeren
In dit geval verwijder je de GPS en installeer je deze opnieuw, zodat de COM-poort instellingen weer overeenkomen. Je doet dit als volgt:
1. Ga naar ‘Configuratiescherm’ → ‘Verwijder Programma’s’
2. Selecteer ‘Broadcom Location Sensor’
3. Verwijder het programma
4. Reboot → Installeer de GPS opnieuw

Optie B: download SetCom2GPS.exe van de S / W Update en voer het uit
Let op:
zelfs als SetCom2GPS.exe meerdere keren is uitgevoerd, controleert het de instellingen en past het automatisch toe.