Hoe kan ik de bron van mijn monitor instellen of wijzigen?

Met behulp van de afstandsbediening van de monitor kun je de bron selecteren. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Bron selecteren met behulp van de afstandsbediening

1. Druk op de afstandsbediening op de knop ‘Source’ en vervolgens op 'Enter'. Met behulp van dit menu, kun je je televisie of externe ingangsbron selecteren, zoals een dvd-speler, blu-rayspeler, kabelbox of STB satellietontvanger.

Via de afstandsbediening kun je ook de naam van de bron aanpassen

1. Druk op de afstandsbediening op de knop ‘Source’ en dan op 'Tools'.
2. Nu kun je de naam van de externe invoerbron aanpassen, bijvoorbeeld die van de DVD, VCR of Spelcomputer.

Let op:
- Als je een HDMI-kabel gebruikt om een computer op de poort HDMI IN 1 (DVI) aan te sluiten, dien je bij ‘Naam wijzigen’ de modus PC voor de televisie instellen.
- Als je een HDMI-naar-DVI-kabel gebruikt om een computer op de poort HDMI IN 1 (DVI) aan te sluiten, dien je bij ‘Naam wijzigen’ de modus DVI PC voor de televisie instellen.
- Als je een AV-apparaat met een HDMI-naar-DVI-kabel aansluit op de HDMI IN 1 (DVI)-poort, dien je bij ‘Naam wijzigen’ de televisie in te stellen op de modus DVI-apparaten.

Favorieten bijwerken
1. Druk op de afstandsbediening op de knop ‘Source’ → 'Tools' → 'Favorieten bijwerken'.
2. Druk in de bron op de toets ‘Tools’ om ‘Favorieten bewerken’ te selecteren.
3. Nu kun je een externe invoerbron selecteren als Favoriet.

Bekijk via de afstandsbediening gedetailleerde informatie over het geselecteerde externe apparaat
Druk op de afstandsbediening op de knop ‘Source’ → 'Tools' → 'Informatie'.

Indien het gewenste externe apparaat niet wordt weergegeven in de lijst onder Tools, kun je vernieuwen om te zoeken naar meer aangesloten apparaten. Druk op de afstandsbediening naar de knop ‘Source’ → 'Tools' → 'Vernieuwen'.

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur