Vergelijking tussen de Galaxy Book2, Book2 360, Book2 Pro en Book2 Pro 360

Afbeelding van een Galaxy Book2-serie

De Galaxy Book2-serie biedt hoogwaardige, ultra-draagbare designs en innovatieve software om je verbonden te houden in een steeds veranderende wereld van werken en leren. Galaxy Book2, Book2 360, Book2 Pro en Book2 Pro 360 bieden je meer mobiliteit met de nieuwste designs, stijlvolle nieuwe kleuren en verbeterde technologie. Lees verder om meer te weten te komen over de modellen en de belangrijkste specificaties van de serie.

Prestatiespecificaties Ontwerpspecificaties Belangrijkste kenmerken

Let op: Modellen en releasedata kunnen per land verschillen.

Prestatiespecificaties

Book2

Book2 360

Book2 Pro

Book2 Pro 360

Besturingssysteem

Windows 11

Windows 11

Windows 11

Windows 11

Processor¹

256 GB model

Intel®12e generatie Core™ i3-1215U Processor

of

Intel®12e generatie Core™ i5-1235U Processor

512 GB model

Intel®12e generatie Core™ i5-1235U Processor

of

Intel®12e generatie Core™ i7-1255U Processor

256 GB model

Intel®12e generatie Core™ i5-1240P Processor

512 GB model

Intel®12e generatie Core™ i7-1260P Processor

256 GB model

Intel®12e generatie Core™ i5-1240P Processor

512 GB model

Intel®12e generatie Core™ i7-1260P Processor

256 GB model

Intel®12e generatie Core™ i5-1240P Processor

512 GB model

Intel®12e generatie Core™ i7-1260P Processor

Graphics

256 GB-model met i3-1215U-processor

Intel® UHD grafische kaart

Alle andere modellen

Intel® Iris® Xe Graphics

Intel® Iris® Xe Graphics

Book2 Pro 13”

Intel® Iris® Xe Graphics

Book2 Pro 15”

Intel® Iris® Xe Graphics

Intel® Arc™ graphics

Intel® Iris Xe Graphics

Geheugen²

8 GB

LPDDR4x-geheugen (ingebouwd)

8 GB

LPDDR4x-geheugen (ingebouwd)

8/16/32 GB

LPDDR4x (Onboard)

8/16/32GB

LPDDR4x (Onboard)

Interne opslag³

256/512 GB

+ 2 SSD-uitbreidbare slots

256/512 GB

+ 1 SSD-uitbreidbare slots

Book2 Pro 13”

256/512 GB

+ 1 SSD-uitbreidbare slots

Book2 Pro 15”

256/512 GB

+ 2 SSD-uitbreidbare slots

Book2 Pro 360 13”

256/512 GB

+ 1 SSD-uitbreidbare slots

Book2 Pro 360 15”

256/512 GB

+ 2 SSD-uitbreidbare slots

Batterijcapaciteit⁴/

Power

54 Wh
45 W USB Type-C adapter

61 Wh (typisch)
65 W USB Type-C-adapter

Book2 Pro 13”

63 Wh (Typical)
65 W USB Type-C Adapter

Book2 Pro 15”

68 Wh (Typical)
65 W USB Type-C Adapter

Book2 Pro 13”

63 Wh (Typical)
65 W USB Type-C Adapter

Book2 Pro 15”

68 Wh (Typical)
65 W USB Type-C Adapter

Connectiviteit⁵

Wi-Fi 6

Wi-Fi 6E

Book2 Pro 13”

Wi-Fi 6E

Book2 Pro 15”

Wi-Fi 6E

Book2 Pro 5G 15”

Wi-Fi 6E 5G

Wi-Fi 6E

Bluetooth

Bluetooth v5.1

Bluetooth v5.1

Bluetooth v5.1

Bluetooth v5.1

Ontwerpspecificaties

Book2

Book2 360

Book2 Pro

Book2 Pro 360

Kleuren⁶

Zilver

Grafiet

Zilver

Grafiet

Zilver

Grafiet

Zilver

Grafiet

Bourgondië

Schermgrootte

15.6”

13.3”

13.3”

15.6”

13.3”

15.6”

Resolutie

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

1920 x 1080

Schermtype

FHD LED

Anti-Reflets

FHD AMOLED

FHD AMOLED

FHD SUPER AMOLED

Touchscreen

Nee

Ja

Nee

Ja

S-Pen

Nee

Ja

Nee

Ja

Beveiliging

Beveiligingssleuf TPM

Vingerafdruklezer TPM

Vingerafdruklezer TPM

Vingerafdruklezer TPM

Camera en microfoon

720p HD

Interne digitale microfoon met dubbele array

720p HD

Interne digitale microfoon met dubbele array

1080p FHD

Interne digitale microfoon met dubbele array

1080p FHD

Interne digitale microfoon met dubbele array

Luidsprekers

Stereo luidsprekers

( 2 W x 2 ) Dolby Atmos®

Stereo luidsprekers

( 2 W x 2 ) Dolby Atmos®

AKG-stereoluidsprekers

( Max. 5 W x 2 ) Smart Amp Dolby Atmos®

HAKG-stereoluidsprekers

( Max. 5 W x 2 ) Smart Amp Dolby Atmos®

Poorten

1 HDMI
2 USB Type-C
2 USB3
2 MicroSD-multimediakaartlezer
1 Koptelefoonuitgang/Mic-in combo

1 HDMI
1 Thunderbolt™ 4
1 USB Type-C
1 USB3.2
MicroSD-multimediakaartlezer
1 Koptelefoonuitgang/Mic-in combo

1 HDMI
1 Thunderbolt™ 4
1 USB Type-C
1 USB3.2
MicroSD-multimediakaartlezer
1 Koptelefoonuitgang/Mic-in combo

1 Thunderbolt™ 4
2 USB Type-C
MicroSD-multimediakaartlezer
1 Koptelefoonuitgang/Mic-in combo

Afmetingen

(L x B x H)

356,6 x 229,1 x 15,4 mm

304,4 x 202,0 x 12,9 mm

Book2 Pro 13”

304,4 x 199,8 x 11,2 mm

Book2 Pro 15”

55,4 x 225,8 x 11,7 mm

Book2 Pro 360 13”

302,5 x 202 x 11,5 mm

Book2 Pro 360 15”

354,85 x 227,97 x 11,9 mm

Gewicht⁷

1,57 kg

1,16 kg

Book2 Pro 13”

0,87 kg

Book2 Pro 15”

1,11 kg

Book2 Pro 360 13”

1,04 kg

Book2 Pro 360 15”

1,41 kg

1 Processoropties kunnen per land verschillen.

2 De totale hoeveelheid beschikbaar geheugen kan minder zijn, afhankelijk van de configuratie. Geheugenopties kunnen per land verschillen

3 Interne opslagopties kunnen per land verschillen.

4 Typische waarde, getest onder laboratoriumcondities van derden.

5 Connectiviteitsopties en beschikbaarheid van gebruik kunnen per land verschillen.

6 Kleuren kunnen per land en mobiele operator verschillen.

7 Het gewicht varieert naar gelang van het fabricageprocédé.

De Galaxy Book2-serie bouwt voort op de draagbaarheid, veelzijdigheid en kracht van de vorige Galaxy Books. Enkele van de belangrijkste kenmerken van de meest recente modellen zijn:

Krachtige processor en graphics

De Galaxy Book2-serie is voorzien van de nieuwste 12e generatie Intel® Core™-processor, zodat je kunt werken, videobellen en gamen met soepele en betrouwbare prestaties. Bovendien geeft Intel® Iris® Xe Graphics je de beste visuals, ongeacht waar je mee bezig bent.

2Afbeelding van Galaxy Book2 met processorlogo 2Afbeelding van Galaxy Book2 met processorlogo

Batterij met lange levensduur

De Galaxy Book2-serie is voorzien van een batterij met een lange levensduur van 54Wh/61Wh/63Wh/68Wh (afhankelijk van het model). De kleine en compacte lader is een superdraagbaar accessoire en is ook compatibel met je andere Galaxy-apparaten met de USB C-kabel.

Afbeelding van een Galaxy Book2 die oplaadt Afbeelding van een Galaxy Book2 die oplaadt

Videogesprekken en audio

Nu videogesprekken een onderdeel van het dagelijks leven zijn geworden, is de Galaxy Book2-serie geüpgraded voor hoogwaardige gesprekservaringen telkens wanneer je verbinding maakt. Met de 720p HD (Book2, Book2 360) en 1080p HD (Book2 Pro, Book2 Pro 360) webcams zal je videofeed er tijdens elk gesprek helder uitzien. Bovendien produceert de Smart Amp in Book2 Pro en Book2 Pro 360 een gebalanceerd geluid bij hogere volumes, terwijl de Dolby Atmos-geluidstechnologie het beste geluid biedt.

Bild des Fernsehers mit aktiviertem Q Symphony Bild des Fernsehers mit aktiviertem Q Symphony

Naadloze connectiviteit

De Galaxy Book2-serie biedt een verscheidenheid aan verbonden ervaringen binnen het Galaxy Ecosysteem. Via Single Sign-On met een Samsung-account hoeft je slechts één keer je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en heb je direct toegang tot de apps en inhoud van je Galaxy-apparaat. Galaxy Book Smart Switch helpt je ook bij het verplaatsen van oude gegevens, foto's, instellingen en meer, van je oude naar je nieuwe pc. Daarnaast wordt de Book2-serie geleverd met een reeks handige software en apps om alles nog handiger te maken, waaronder Link to Windows, Samsung Multi Control, Private Share, Quick.

Abbildung der Soundbar mit Schallwellen Abbildung der Soundbar mit Schallwellen
Samsung Community Samsung Community

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Samsung community
of deel je ervaringen met andere gebruikers.

Remote Service Remote Service

Hulp op Afstand

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor IT.

Bedankt voor je feedback!