Ik heb een zwart beeld op mijn monitor, wat kan ik hieraan doen?

Indien je zwart beeld hebt en het lampje niet brandt, controleer dan eerst of het netsnoer goed is aangesloten. Het netsnoer is het voedingssnoer van de monitor en deze zit altijd aan de achterzijde van een monitor. Afhankelijk van het model zit deze aan de linker- of rechterkant.

Als het lampje knippert bij één seconde interval is het mogelijk dat de energiebesparingsfunctie actief is. Klik in dit geval op de muis of op een willekeurige toets om deze functie uit te schakelen. Let op: als je de DVI kabel aansluit wanneer de pc is opgestart of ontkoppelt na afsluiting van het scherm, kan het scherm ook zwart beeld weergeven. Sluit in dit geval de DVI kabel alsnog aan en herstart de pc.