Waar wordt een Cool Select Zone voor gebruikt?

Bij Samsung koelkasten die over een Cool Select Zone beschikken kun je zelf de temperatuur van de verschillende zones in de koelkast instellen. De Cool Select Zone is een lade in de koelkast met 5 instellingen, teweten: Soft Freeze, Chill, Thaw, Quick Cool en Cool.

 

Soft Freeze 

Als je de 'Soft Freeze' op de CoolSelect Zone™ lade selecteert, geeft de temperatuur op het digitale paneel van de lade -5°C aan, ongeacht de algemene temperatuurinstelling van de koelkast. Deze functie zorgt ervoor dat vlees en vis langer vers blijven.

 

Chill 

Indien 'Chill' geselecteerd is, wordt de temperatuur van de CoolSelect Zone™ Lade op -1°C gehouden, ongeacht de algehele temperatuurinstelling van de koelkast. Met deze functie kun je vlees of vis langer vers houden.

 

Thaw 

Als 'Thaw' is geselecteerd, wordt afwisselend warme en koude lucht in de CoolSelect Zone™ lade geblazen. Afhankelijk van het gewicht van de bevroren voedingswaren, kun je 4 uur, 6 uur, 10 uur en 12 uur selecteren. Als "Thaw" is voltooid, zijn de voedingswaren in een halfbevroren staat, zodat deze gemakkelijk kunnen worden gekookt. Daarnaast keert de CoolSelect Zone™ lade terug naar de originele 'Chill' stand, als 'Thaw' is voltooid.

 

Als je deze functie halverwege wil afbreken, druk je op een willekeurige knop, behalve op Thaw. Dit zijn de gemiddelde ontdooitijden van vlees en vis per gewicht (en gebaseerd op een dikte van 25,4 mm). Deze tabel gaat uit van het volledige gewicht van de voedingswaren in de CoolSelect Zone™ lade.

 

Quick Cool 

Je kunt 'Quick Cool' gebruiken met de CoolSelect Zone™ lade om snel 1 tot 3 dranken in blik in ca 1 uur te koelen. Als de "Quick Cool" is voltooid, keert de CoolSelect Zone™ lade automatisch terug naar de vooraf ingestelde temperatuur. 

Als je deze functie wil annuleren, druk je opnieuw op de Quick Cool knop en de CoolSelect Zone™ lade keert terug naar de vooraf ingestelde temperatuur.

 

Cool 

Als je 'Cool' selecteert, blijft de temperatuur in de CoolSelect Zone™ lade dezelfde als de algemeen ingestelde temperatuur van de koelkast. Het digitale paneel van de lade geeft dezelfde temperatuur aan als het display van de koelkast. Omdat de temperatuur van de 'Cool' functie gelijk is aan de koelkasttemperatuur, geeft het je een extra algemene opslagruimte.

Bedankt voor je feedback!

Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag verder.

Online
24/7 bereikbaar

Messenger

Stel je vraag op Messenger
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Twitter

Stel je vraag aan ons webcare team op Twitter
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Community
of deel je ervaringen met andere
Samsung gebruikers

Facebook

Stel je vraag aan ons webcare team op Facebook
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Reparatieservices

Bekijk een overzicht van alle reparatie services

Telefoon
24/7 bereikbaar

BE: 02 201 2418 (lokaal tarief)LUX: 26 10 37 10 (lokaal tarief)

Openingstijden:
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Voor vragen over je printer, ga naar de HP website

Servicelocaties

Samsung Service Centers

Zoek een Samsung Servicelocatie bij jou in de buurt

Neem contact op