Waarom werkt de knop op het display van mijn koelkast niet?

Als je de knoppen op het display van je koelkast niet kunt gebruiken, staat het bedieningspaneel waarschijnlijk in de kinderslot stand.

Kinderslot stand

Deze stand voorkomt dat de instellingen op het bedieningspaneel per ongeluk worden gewijzigd. Om het kinderslot te gebruiken houd je de kinderslot knop 3 seconden ingedrukt. Dit is afhankelijk van het model, dus het is mogelijk dat je voor je model een andere toetscombinatie dient te gebruiken. Raadpleeg hiervoor de handleiding.

Kinderslot in/uitschakelen

Als het kinderslot is geactiveerd, worden alle knoppen geblokkeerd, evenals de waterdispenser en de ijsfunctie. Om het kinderslot te deactiveren houd je de kinderslot knop 3 seconden ingedrukt.