Wat is de wasduur van de verschillende wasprogramma’s van de QuickDrive?

Wasmachine

QuickDrive zorgt ervoor dat wassen tot 2 keer zo snel gaat en 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft.* De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum™’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbeurt en houdt je kleding mooi.*

*Getest op WW8800M, vergeleken met Samsung WW8500K. Wast tot 50% sneller op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het eCotton-programma met wasprestaties binnen ±2%. Bespaart 20% bij het wassen op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het Super Speed-programma (op 40℃, met een lading van 5 kg), gebaseerd op Intertek-data.

Wasmachine programma

De daadwerkelijke wastijden met QuickDrive zijn verschillend per programma en zijn mede afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed, het soort wasprogramma en het soort wasgoed.

Op het katoen-wasprogramma weegt de wasmachine de hoeveelheid wasgoed. Naar aanleiding daarvan wordt de wasduur berekend, en kan het aantal minuten verspringen op de display.

De QuickDrive wast tot 50% sneller op Katoen-programma mits temperatuur is ingesteld op 40℃ en een halfvolle trommel.

Bespaart tot 20% bij het wassen op Katoen-programma (op 40℃, met halfvolle trommel) en het Super Speed-programma (op 40℃, met een lading van 5 kg).

QuickDrive tijdsbesparing

Overzicht wasprogramma’s, temperatuur, belading en wasduurKlik om uit te vouwen

Kijk hieronder om meer te weten te komen over de hoofdwasprogramma’s en wasduur.

Hoofdwasprogramma
Hoofdwasprogramma

Op het katoen-wasprogramma weegt de wasmachine de hoeveelheid wasgoed. Naar aanleiding daarvan wordt de wasduur berekend, en kan het aantal minuten verspringen op de display.

De QuickDrive wast 50% sneller op Katoen-programma mits temperatuur is ingesteld op 40℃ en een halfvolle trommel.

Bespaart 20% bij het wassen op Katoen-programma (op 40℃, met halfvolle trommel) en het Super Speed-programma (op 40℃, met een lading van 5 kg).

Hulp nodig bij het instellen van je wasprogramma’s? De Samsung Q-rator app helpt je hierbij.

Overzicht wasprogramma’s, temperatuur, belading en wasduur

Samsung Q-ratorKlik om uit te vouwen
Samsung Q-Rator

Q-rator is een intelligent managementsysteem dat gebruikmaakt van data verzameld aan de hand gebruikersinteracties, zodat de QuickDrive wasmachine efficiënter gebruikt kan worden.

'Laundry Recipe' geeft aan wat het beste wasprogramma is, 'Laundry Planner' helpt je bij het optimaliseren van je wasschema en 'HomeCare Wizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen op te lossen.

Let op: Beschikbaar voor Android en iPhone. Een wifi-verbinding is vereist. Samsung is niet aansprakelijk voor enige schade die voortkomt uit het invoeren van incorrecte informatie door de gebruiker. Het aanbevolen wasprogramma is alleen gebaseerd op de wastijd, waardoor het mogelijk niet geschikt is voor alle stoffen of voor zeer vuile kledij.

Hulp bij het instellen van je wasprogramma

Je kunt de stof, kleur en graad van vervuiling instellen om aanbevolen opties en wasprogramma's te krijgen en onmiddellijk starten.

Gewenste eindtijd instellen

Stel zelf het tijdstip waarop het wasprogramma moet eindigen in. Na het instellen van de gewenste tijd, krijg je een aanbevolen programma dat eindigt binnen de ingestelde tijd en kun je starten of het aanbevolen programma opslaan.

HomeCare Wizard

Biedt een periodiek verslag met een analyse van de werking van de machine volgens het door de gebruiker ingesteld interval (elke week/maand). Je kunt dit periodiek verslag gebruiken om het gebruikspatroon, onderhoud en energieverbruik van de ingestelde periode te controleren.

Tip: Bekijk hoe je de Q-rator app installeert en gebruikt voor het beste was resultaat.