Gebruik van “Zoek Mijn Oortjes”

Als je de oortelefoons kwijtraakt, kan je in de app Galaxy Wearable de functie “Zoek Mijn Oortjes” gebruiken om ze te lokaliseren. Deze functie kan werkt met de Galaxy Buds  en Gear IconX-oortelefoons.

Zoeken naar oortelefoons die kwijt zijn

1 Schuif het scherm omhoog of omlaag om naar de pagina van de apps te gaan, of open “Apps”.
2 Open de app “Galaxy Wearable”.
3 Scroll naar beneden en tik op “Mijn oortelefoons zoeken” om te beginnen zoeken.
Tik op Zoek Mijn Oortjes
4 Tik op “Start”.
Tik op Start
5 De oortelefoons beginnen te piepen, het geluid wordt geleidelijk sterker gedurende een periode van 3 minuten.
6 Tik op “Stop” om het zoeken te beëindigen.
Tik op Stop

Als de functie niet werkt

De functie “Zoek Mijn Oortjes” maakt via een IR-sensor verbinding met de oortelefoons. Als er externe bronnen in de buurt een interferentie veroorzaken met het signaal, wordt de verbinding mogelijk verbroken, en is het piepgeluid misschien niet goed hoorbaar.

De volgende functies werken mogelijk ook niet correct als het IR-signaal is verstoord:

- Automatisch dempen bij het afnemen van de oortelefoons.

- Touchpad voor bediening van oortelefoons.

Probeer het doosje van de oortelefoons te sluiten en opnieuw te openen om de Bluetooth-koppelingsmodus opnieuw te activeren.  Bekijk de reparatie mogelijkheden als het probleem blijft optreden.

Let op: Zorg ervoor dat je oortelefoons zich binnen het verbindingsbereik van 10 meter van het Bluetooth-apparaat bevinden. Deze afstand kan variëren, afhankelijk van de omgeving. Voor de werking van de functie moeten de oortelefoons ingeschakeld zijn en verbonden zijn met de app.