Hoe deblokkeer ik iemand uit mijn Blokkeerlijst op mijn Android telefoon?

Op een Android telefoon kun je contactpersonen toevoegen aan een weigerlijst. Ontvang je een oproep van iemand uit deze weigerlijst, dan wordt degene direct naar je voicemail geleid. Je verwijdert op ieder gewenst moment een contact uit de weigerlijst door twee verschillende stappen te doorlopen.

Er zijn twee verschillende stappen die je kunt doorlopen om bij de weigerlijst te komen en een contact hiervan te verwijderen.

Bij Android 4.X en hoger (nieuwste Samsung toestellen):
 Via de Telefoon > Menu toets > Oproepinstellingen > Oproep Weigeren > Lijst voor automatisch Weigeren.

Bij Android 2.3.X (oudere Samsung toestellen):
Via Menu > Instellingen > Oproepen > Oproep Weigeren > Lijst voor automatisch Weigeren.

Hier vind je een contact terug dat op de weigerlijst staat vermeld. Door het vinkje weg te halen, verwijder je een contactpersoon van deze lijst en kan diegene weer met je bellen.

hoe-deblokkeer-ik-iemand-uit-mijn-blokkeerlijst-op-mijn-android-telefoon
hoe-deblokkeer-ik-iemand-uit-mijn-blokkeerlijst-op-mijn-android-telefoon