Hoe kan ik de Allshare Cast Dongle gebruiken op mijn telefoon?

De Allshare Cast Dongle maakt het mogelijk om draadloos foto’s, video’s en presentaties of zelfs video games af te spelen op een groot scherm. Je kunt de Allshare Cast Dongle connecten met een HDTV.

Allshare Cast Dongle aansluiten op een televisie
1. Connect je oplader aan de power poort van de Allshare Cast Dongle. De status indicator licht rood op na 3 of 4 seconden.
2. Connect een universele HDMI kabel aan de Allshare Cast Dongle en aan je televisie.
3. Pas de bron van je televisie aan naar de aangesloten HDMI poort. Dit kun je doen door op de source knop van de afstandsbediening te drukken.
4. Als de status indicator rood begint te knipperen (dit kan 30 seconden duren) druk je op de Reset knop. Het lampje wordt nu blauw.
5. Ga op je telefoon nu naar 'Apps' → 'Instellingen' → 'Meer instellingen' → 'Allshare Cast'.
6. Selecteer de Allshare Cast Dongle in de lijst. De naam van de dongle verschijnt nu op je televisie.
7. Je toestel wordt nu via de Allshare Cast Dongle verbonden aan de televisie en het scherm zal automatisch gedeeld worden. Als er een succesvolle verbinding is gemaakt, verschijnt dit icoontje  aan de bovenkant van het scherm.

Let op: er kan slechts 1 toestel tegelijkertijd gekoppeld worden aan de Allshare Cast Dongle. Om een ander toestel te verbinden aan de Dongle, druk je op de Reset knop totdat de status indicator rood wordt.