Hoe kan ik de batterij van mijn Gear IconX opladen?

Laad de batterij volledig op voordat je de oordopjes voor de eerste keer gebruikt of wanneer het product niet is gebruikt voor een lange tijd.

De Charging Case heeft een ingebouwde batterij en kan tegelijk met de oordopjes geladen worden. Als de batterij van de Charging Case is opgeladen, kunt je de oordopjes laden zonder aan te sluiten op een stopcontact.

De Gear IconX opladen:

1. Druk op de knop om de Charging Case te openen.

Gear IconX Opladen

2. Controleer de richting van elk oordopje en steek ze in de linker en rechter sleuven van de Charging Case.

Gear Icon X Opladen 2

3. Sluit vervolgens de Charging Case.

Gear IconX Samsung

4. Sluit de USB-kabel aan op de USB-lader en steek het uiteinde van de USB-kabel in de multifunctionele USB aansluiting van de Charging Case.

5. Steek de USB-lader in een stopcontact.

6. Haal de lader uit de Charging Case wanneer deze volledig is opgeladen (het indicatielampje zal continu groen branden).