Hoe kan ik een Dropbox account instellen op mijn Galaxy toestel?

Dropbox gebruik je om bestanden, foto’s en/of video’s online op te slaan, zodat je ook via een andere computer of mobiel apparaat toegang hebt tot deze bestanden. Ga vanuit het startscherm naar ‘Apps’ → ‘Dropbox’ om de app te openen.

Dropbox account instellen
1. Eerst dien je een account aan te maken (I’m new to Dropbox) of in te loggen als je al een Dropbox account hebt (I’m already a Dropbox user).
2. Voer je persoonlijke gegevens in en volg de stappen die op het scherm verschijnen.
3. Selecteer een aantal opties, zoals WiFi-verbinding/3G-verbinding of bestaande foto’s uploaden in Dropbox.
4. Tik op ‘Turn on’.
5. Ga vervolgens vanuit het startscherm naar ‘Apps’ → ‘Instellingen’ → ‘Accounts’ → ‘Cloud’ → ‘Account Dropbox koppelen’. Zorg er wel voor dat je een Samsung account hebt ingesteld.
6. Tik op ‘Allow’ om je foto’s en video’s te synchroniseren met Dropbox.

Dropbox