Hoe kan ik handmatig foto’s en video’s uploaden in de Dropbox app?

dropbox Indien je niet wenst om foto’s en video’s automatisch te uploaden in Dropbox, kun je handmatig foto’s en video’s toevoegen aan de app. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Handmatig foto's/video's toevoegen in Dropbox
1. Zoek de foto op die je wilt toevoegen aan Dropbox in de Gallerij app.
2. Tik op de ‘Delen via’ knop en selecteer vervolgens 'Dropbox'.

3. Selecteer de locatie waar je de foto wilt opslaan en kies ‘Upload’.

4. Je kunt de voortgang van het uploaden volgen in de notificatiebalk.