Hoe kan ik mijn Samsung Galaxy Gear resetten?

Reset je Samsung Galaxy Gear om deze terug te zetten naar de fabrieksinstellingen of om een ander toestel eraan te verbinden.

Alvorens je een reset gaat doen, is het verstandig om te controleren of er een back-up is gemaakt op je smartphone die is verbonden met je Samsung Galaxy Gear. Foto’s die je maakt met de Samsung Galaxy Gear, worden automatisch gesynchroniseerd met de smartphone die eraan verbonden is. Op deze manier gaan er geen documenten, foto’s en andere bestanden verloren.

Samsung Galaxy Gear resetten
1. Ga op je Samsung Galaxy Gear naar 'Instellingen'.
2. Tik op ‘Reset Gear’.
3. Tik in het scherm dat nu verschijnt voor ‘Reset’. Alle bestanden worden nu verwijderd van de Samsung Galaxy Gear.

Met de Smart Simulator bekijk je alle mogelijkheden van de Samsung Galaxy Gear.

Galaxy Gear