Hoe verbind ik de Gear S2 met mijn mobiele apparaat?

Je moet de Gear verbinden met je mobiele apparaat voordat je de Gear gaat gebruiken. Als je de Gear wilt verbinden met een mobiel apparaat, installeer je de Samsung Gear-app op het mobiele apparaat. Start Galaxy Apps of ga naar apps.samsung.com/gear om te downloaden.

Gear
1 Schakel eerst de Gear in.

Mobiel apparaat
2 Tik op het scherm Apps op Samsung Gear.
Werk zo nodig de Samsung Gear-app bij naar de nieuwste versie.

3 Tik op VERBINDEN MET GEAR.

4 Wanneer het venster Bluetooth-koppelverzoek wordt weergegeven, bevestig je dat de toegangscodes overeenkomen die worden weergegeven op je Gear en mobiele apparaat. Tik vervolgens op OK.

5 Volg de instructies op het scherm om de verbinding te voltooien.
Wanneer de apparaten zijn verbonden, wordt een training op het scherm van de Gear weergegeven. Volg de instructies op het scherm om de basisbedieningsfuncties van de Gear te leren.
gear s2

let op• De verbindingsmethoden en schermafbeeldingen kunnen verschillen afhankelijk van je apparaat en softwareversie.
• Je kunt de Samsung Gear-app niet installeren op mobiele apparaten die geen ondersteuning bieden voor synchronisatie met Gear. Controleer of je mobiele apparaat compatibel is met de Gear.
• Ondersteunde mobiele apparaten en functies kunnen verschillen afhankelijk van je regio, serviceprovider en apparaat fabrikant. Ga naar samsung.com om een lijst met compatibele apparaten te bekijken.

gear manager De Gear verbinden met een nieuw mobiel apparaat
Wanneer je de Gear met een ander mobiel apparaat verbindt, verschijnt er een pop-up venster waarin je wordt gevraagd de Gear te resetten. Zorg dat je een back-up maakt van belangrijke gegevens die op je Gear zijn opgeslagen.

1 Maak een back-up van de gegevens van je Gear op je mobiele apparaat.
Open op je mobiele apparaat het scherm Apps en tik op Samsung Gear InstellingenBack-up en herstelBack-up van gegevens.

2 Verbreek de verbinding tussen je Gear en het mobiele apparaat.

3 Verbind je Gear met een ander mobiel apparaat.

Als het mobiele apparaat dat je wilt verbinden al met een andere Gear is verbonden, kan je Gear geen verbinding tot stand brengen. Ontkoppel je mobiele apparaat van de eerdere Gear om verbinding te maken met je huidige Gear.