Hoe voer ik een software update uit op mijn Samsung Gear S3?

De Gear kan worden bijgewerkt met de nieuwste software op twee manieren.

Bijwerken via de Gear

De Gear kan worden bijgewerkt zonder deze te verbinden met je mobiele apparaat.
Open op de Gear het scherm Apps, tik op (Instellingen) → Info Gear → Gear-software
bijwerken.

Deze functie is beschikbaar wanneer de Gear niet is verbonden met je mobiele apparaat.

Gearbijwerken

Software bijwerken via de Samsung Gear-app

De Gear kan rechtstreeks worden bijgewerkt met de nieuwste software via de FOTA-service
(Firmware Over-The-Air).

1. Start Samsung Gear op je mobiele apparaat.
2. Tik op INSTELL. → Info Gear → Gear-software bijwerken → Updates handmatig
downloaden.
3. Lees de informatie op het scherm en tik op DOWNLOADEN.

De Gear kopieert de bijgewerkte software vanaf je mobiele apparaat en start opnieuw.
Als je automatisch wilt controleren op beschikbare updates, tikt dan op de schakelaar Updates
automatisch downloaden
om deze functie in te schakelen. Updates worden alleen
gedownload als het apparaat is verbonden met een Wi-Fi-netwerk.

Interactieve Handleiding: Bekijk ook stap voor stap hoe je de Gear S3 update.