Hoe werkt de Galaxy Note9 inruilpromotie?

note9

Pre-order een promotiemodel Galaxy Note9 en ontvang tot €200 bovenop de huidige inruilwaarde van je oude smartphone. Deze promotie loopt van 9-8-2018 t/m 23-8-2018 (pre-orderdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden.

Bij inruil van een deelnemende oude smartphone ontvang je €100 extra inruilwaarde bovenop de huidige inruilwaarde van je oude smartphone. Echter, ruil je een oude smartphone in uit de Galaxy Note-serie dan zal deze extra inruilwaarde €200 bedragen.

Lees de Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Voorwaarden zorgvuldig door. Deze actie is alleen van toepassing bij de pre-order van een promotiemodel Galaxy Note9. Vraag aan de verkoper om een toestel met deelnemende EAN-code.

Hoe werkt Samsung Recyclage? Klik om uit te vouwen

Om mee te doen aan de Galaxy Note9 inruilpromotie is het verplicht om eerst de Galaxy Note9 te kopen. Je moet op de registratiepagina je unieke IMEI-nummer invullen. Deze promotie is alleen geldig indien de Galaxy Note9 in Nederland is gekocht met een geldige IMEI-code. Op de
registratiepagina doorloop je vier stappen:

1 Selecteer je oude product.
2 Geef aan wat de staat is; op basis van je antwoorden op enkele vragen wordt de waarde van je product bepaald.
3 Geef aan wat de staat is; op basis van je antwoorden op enkele vragen wordt de waarde van je product bepaald. Bekijk de inruilwaarde van je oude product en vul je persoonlijke gegevens in. Ga door naar 'aanmelden' en je product is aangemeld.
4 Na je aanmelding ontvang je een bevestigingse-mail. Bij deze e-mail vind je een begeleidingsbon en een PostNL-label. Met het PostNL-label kun je je oude product plus de aankoopbon en de sticker met daarop de EAN-en IMEI-code van je nieuwe product versturen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Vervolgens wordt je oude product getaxeerd. Het vastgestelde bedrag wordt gestort op de door jou opgegeven rekening.
Welke oude producten kan ik inleveren? Klik om uit te vouwen

Voor de Galaxy Note9 promotie moet je een oude smartphone inleveren. Het volledige overzicht van in te leveren smartphones vind je in stap 1 'selecteer oude product' van de registratiepagina.

Je kunt een product van elk willekeurig merk of model inruilen. Voorwaarde is wel dat deze in de database van onze website voorkomt.

Hoe wordt de inruilwaarde van mijn oude smartphone bepaald?Klik om uit te vouwen

De inruilwaarde is gebaseerd op een combinatie van het aangeboden model van je oude smartphone, de staat waarin deze verkeert en het nieuwe Samsung-product dat je aanschaft.

Moet ik een nieuw Samsung-product kopen? Klik om uit te vouwen

Ja, alleen met de aankoop van een Galaxy Note9 kom je in aanmerking voor de inruilpromotie.