Hoe zet ik de software van mijn smartphone terug naar een vorige versie?

Het is niet mogelijk om zelf de software van je smartphone terug te zetten naar een eerdere versie.

Problemen na software upgrade

Loop je met je smartphone tegen problemen aan na een software upgrade die niet kunnen worden verholpen via de instellingen? Dan raden wij aan om het toestel te resetten/terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Als je een telefoon reset/ terugzet naar de fabrieksinstellingen, wordt de gehele software van je toestel opnieuw geïnstalleerd. Deze instructievideo legt uit hoe je je toestel reset/terugzet naar de fabrieksinstellingen.

Maak eerst een back-up

Voordat je je smartphone reset, raden wij aan om een back-up te maken van de gegevens die je wenst te behouden. Deze gaan verloren in een reset van het toestel. In deze instructievideo is te zien hoe je via Samsung KIES een back-up maakt.

Gegevens terugzetten na de reset

Meer informatie over hoe je na de reset je gegevens terugzet op je smartphone.

Een reset lost je problemen niet op. Wat nu?

Wat vervelend! Dan kun je het beste je smartphone langsbrengen bij een Belgische service locatie.