Is mijn smartphone compatibel met de Gear Fit 2?

De Gear Fit 2 is compatibel met alle Android- apparaten die Android 4.4 of hoger hebben, verder heb je een geheugen van 1,5 GB of hoger nodig. Klik hier voor meer informatie over de versie van Android op jouw apparaat.

De Gear Fit 2 is momenteel niet compatibel met tabletten. Als je problemen ondervindt bij het koppelen van je Gear Fit 2 met je smartphone, controleer dan of je werkt met een up-to-date versie van de Samsung Gear app.