Is mijn smartphone compatibel met de Samsung Gear S3?

Samsung Smartphones en Android apparaten:
De Gear S3 is compatibel met alle Android-apparaten met een Android-versie van 4.4 of hoger, verder heb je een RAM-geheugen van minimaal 2.0 GB nodig. Klik hier voor meer informatie over de versie van Android op jouw apparaat.

iOS apparaten
De Gear S3 is ook compatibel met iOS apparaten die iOS 9.0 of hoger hebben. Download hiervoor de Samsung Gear App uit de Apple App Store of ga naar apps.samsung.com/gear.

Het zal mogelijk zijn om de volgende modellen te gebruiken in combinatie met de Samsung Gear S3: iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone SE, iPhone 7 en iPhone 7+.

Lees hier meer over iOS compatibiliteit met Samsung Gear apparaten.

Let op: Sommige functies op de Gear S3 zijn alleen beschikbaar voor Samsung apparaten (o.a. Samsung Pay, Smart Relay etc.) Niet-Samsung apparaten kunnen over gelimiteerde ondersteuning beschikken waardoor functies (Bellen, Berichten, E-mail, Alarm etc.) minder goed werken.

Let op: Als je problemen ondervindt bij het koppelen van je Gear S3 met je smartphone, controleer dan of je werkt met een up-to-date versie van zowel Android als de Samsung Gear app.

Samsung Gear party

Meer weten over de Samsung Gear S3? Bekijk hier de Interactieve Handleiding en bekijk hier een lijst met alle compatibele apparaten voor de Gear S3